Καφετζόπουλος: Η μεγάλη μάχη με την κατάθλιψη

17.03.2015
Καλεσμένος στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη, «Αργά» βρέθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη μάχη του με την κατάθλιψη.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε αρχικά ότι δεν έχει κάνει ψυχοθεραπεία, αλλά έχει δει ψυχιάτρους. «Βεβαίως κι έχω πάρει φάρμακα και μου έχουν κάνει πολύ καλό, είμαι μια χαρά. Αν δεν τα έπαιρνα θα ήμουν συνέχεια εκνευρισμένος και εριστικός με όλους» τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Η κατάθλιψη σε ρουφάει. Κάνουμε κακό στον εαυτό μας. Έχουμε διαταραχές στον ύπ0νο, κακή διάθεση, νιώθουμε τρομερές ενοχές. Ακόμη και αν ο Βαρουφάκης λέει μ@λακ@@ς νιώθουμε εμείς ενοχές».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καφετζόπουλος μιλά ανοιχτά για τη μάχη με την κατάθλιψη. Το είχε κάνει και πριν έναν χρόνο στην εκπομπή Joy.

«Είμαι σε μόνιμη κάτω βόλτα και σε μόνιμη κατάθλιψη. Έχουμε και ένα ιστορικό στην οικογένειά μας, είναι κληρονομικό. Όταν τα πράγματα έφταναν στο απροχώρητο, έκανα αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Ζητούσα βοήθεια από κάποιον ειδικό» είχε παραδεχτεί μεταξύ άλλων.