Ελληνας ηθοποιός πίστευε πως θα πεθάνει στα 22 από ...καταχρήσεις

17.03.2015
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά γνωστός τραγουδιστής, καθώς πίστευε πως στα 22 του χρόνια θα είχε πεθάνει από τη ζωή που έκανε...

Ο λόγος για τον Πάνο Μουζουράκη, που σήμερα συζεί με τη Μαρία Σολωμού και τον γιο της Αλέξανδρο. Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να έχει ένα παιδί δικό του απάντησε: «Αλλάζουν τα πράγματα. Στα 20 μου ήθελα να κάνω παιδί γιατί πίστευα ότι θα έχω πεθάνει μέχρι τα 22 μου με την ζωή που έκανα τότε. Οπότε είπα να αφήσω κάτι πίσω μου. Διάφορες ιστορίες. Το παιδί πρώτον είναι πολύ μεγάλη ευθύνη και προσπαθώ ακόμα να βρω ποιος είναι ο ρόλος που ήρθα εγώ στον πλανήτη. Καταλαβαίνω ότι από το παιδί μαθαίνεις περισσότερα πράγματα. Έχοντας αυτό υπ΄ όψιν μου δεν θα ήθελα να φέρω κάποιο στη ζωή να με διδάξει».

Μίλησε όμως και για την Μαρία Σολωμού, λέγοντας «είμαι ο εαυτός μου όταν είμαι με τη Μαρία. Εγώ ήμουν πιο πιεστικός σε κάποια πράγματα. Η Μαρία μπορεί να είναι πιο ευέξαπτη από εμένα σε κάποιες καταστάσεις, εγώ ήμουνα πιο ζεν και νόμιζα πως εγώ ήμουν καλύτερος. Ανακάλυψα πως η ψυχή της Μαρίας είναι ένα διαμάντι, όμως το προστατεύει πολύ από τους άλλους. Είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί, η λογική και το ένστικτό της είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα. Μ’ αρέσει να τη συμβουλεύομαι».