Δυο γάμοι και τρεις αρραβώνες για τον Τζόνι Ντεπ

05.02.2015
Κι όμως, η Άμπερ Χερντ δεν είναι η πρώτη σύζυγος του διάσημου ηθοποιού.

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) παντρεύτηκε την κατά 23 χρόνια μικρότερή του, Άμπερ Χερντ (Amber Heard) και με την ευκαιρία θυμόμαστε ότι αυτός δεν είναι ο πρώτος του γάμος, ενώ είχε φτάσει και στο παρά τσακ ακόμη τρεις -τουλάχιστον- φορές.

O 51χρονος Τζόνι ντύθηκε πρώτη φορά γαμπρός στις 20 Δεκεμβρίου 1983 στο πλευρό της μακιγιέζ Λόρι Αν Άλισον (Lori Anne Allison) η οποία ήταν αδελφή ενός από τους φίλους του μέλη του μουσικού γκρουπ που είχαν εκείνη την εποχή. Ο γάμος κράτησε δύο χρόνια, αλλά φαίνεται ότι ήταν εκείνη που βοήθησε στην αρχή της καριέρας του γνωρίζοντάς τον με τον Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage).

Από το 1985 μέχρι το 1988 ο Τζόνι έβγαινε με την ηθοποιό Σέριλιν Φεν (Sherilin Fenn) με την οποία έχει μάλιστα αρραβωνιστεί ενώ αμέσως μετά και για έναν χρόνο σειρά είχε η Τζένιφερ Γκρέι (Jennifer Grey), η οποία είχε ήδη γνωρίσει την επιτυχία με το Dirty Dancing. Λέγεται ότι και στην Τζένιφερ είχε κάνει πρόταση γάμου ο Τζόνι.

Μετά βέβαια σειρά είχε η Γουινόνα Ράιντερ (Winona Ryder), η οποία ήταν μόλις 17 ετών όταν γνώρισε τον Ντεπ. Αρραβωνιάστηκαν το 1990 και πρωταγωνίστησαν μαζί στον "Ψαλιδοχέρη". Χώρισαν το 1993 και ο Τζόνι αναγκαστικά μετέτρεψε το τατουάζ "Winona Forever" σε "Wino Forever".

Το 1994 ο Τζόνι γνώρισε την Κέιτ Μος (Kate Moss) και πάλι ο αρραβώνας δεν άργησε. Η σχέση τους ήταν επεισοδιακή και κράτησε τέσσερα χρόνια, έχοντας όμως δώσει άπειρη τροφή στους παπαράτσι και τα ΜΜΕ.


Με την Κέιτ Μος το 1997

Όταν ο Ντεπ γνώρισε τη Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) το 1998 εκείνη ήταν σταρ πρώτου μεγέθους στην πατρίδα της. Τραγουδίστρια, μοντέλο και ηθοποιός με ιδιαιτερότητες ήταν μάλλον η μόνη από τις γνωστές αγαπημένες του Τζόνι που δεν είπε το "Ναι" σε πρόταση γάμου που της έκανε -γιατί ότι της ζήτησε να τον παντρευτεί το θεωρούμε δεδομένο, ο άνθρωπος ήταν κατά συρροήν... προτασάκιας!


Με τη Βανέσα Παραντί το 2004

Ωσόσο η Παραντί έμεινε δίπλα του 15 χρόνια χαρίζοντάς του και τα δύο του παιδιά, τη 15χρονη Λίλι Ρόουζ και τον 12χρονο Τζακ. Μέχρι που στη ζωή του Ντεπ μπήκε η Άμπερ Χερντ και όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Πάντως, αν μπορούμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα από τα δεδομένα είναι πως ο Τζόνι δεν παντρεύτηκε τη Βανέσα τόσα χρόνια όχι γιατί δεν το ήθελε ο ίδιος. Εκείνος είναι φαν του γάμου -και φυσικά του αρραβώνα- και το έχει αποδείξει έμπρακτα πολλάκοις!

Από το πλευρό του Ντεπ, χωρίς επισημοποίηση πάντως, λέγεται ότι πέρασαν και γυναίκες όπως η Τζουλιέτ Λιούις, η Έλεν Μπάρκιν και η διάσημη πορνοστάρ Τρέισι Λορντς.