Σπυροπούλου: Θέλει απελπισμένα δικό της τον Δημητρό!

05.02.2015
Είναι το μεγάλο της… απωθημένο. Τον θέλει σαν τρελή δίπλα της και όπως λένε πολλοί είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει… τηλεοπτικά!

Άλλωστε, η Κων/να Σπυροπούλου δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να συνεργαστεί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον οποίο όπως λένε οι καλά γνωρίζοντας, τον προσέγγισε το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς όμως επιτυχία.

Αλλά, αν πιστέψουμε το δημοσίευμα του περιοδικού Yes, το αυτί της δεν ιδρώνει και είναι ξεκάθαρη: «Αυτόν θέλω». Το λέει και ουρλιάζει. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σε σύσκεψη που έγινε στον Alpha, η Κων/να «έσταζε» μέλι για τον Δημήτρη. Και όπως καταλαβαίνεις, δεν ήθελαν και πολύ για να φουντώσουν οι φήμες για την «εμμονή» της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Ήταν και η δημόσια παραδοχή της στα Καρντάσιανς, πριν λίγο καιρό, όπου είπε ξανά ότι θέλει τον Ουγγαρέζο. Μάλιστα, την επόμενη μέρα στο Mega με ΜΙΑ, ο Μάρκος Σεφερλής δε σταμάτησε να πειράζει τον Δημητρώ για το «σουξέ» που έχει στα αντίπαλα κανάλια.

Ο Ουγγαρέζος, πάντως, δε φαίνεται να «τσιμπάει», δίνοντας την ίδια αρνητική απάντηση με το περασμένο καλοκαίρι: «Προτεραιότητα έχει το κανάλι μου".

Αχ Δημήτρη της, Δημήτρη της θα ανοίξεις ή θα κλείσεις το σπίτι της;