Τζόνι Ντεπ: Το κακό αγόρι του Χόλιγουντ παντρεύτηκε για 2η φορά!

05.02.2015
Την ώρα που ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ είχαν διαρρεύσει ότι θα παντρευτούν το επόμενο σαββατοκύριακο στο ιδιωτικό νησί του ηθοποιού στις Μπαχάμες, ο 51χρονος σταρ την «έκανε γυριστή». Το βράδυ της Τρίτης 3 Φεβρουαρίου το κακό παιδί του Χόλιγουντ παντρεύτηκε την 28χρονη αγαπημένη του στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το περιοδικό People το ζευγάρι να κάνει και μια δεύτερη τελετή για να επισφραγίσει την ευτυχία του, παρουσία 50 καλεσμένων μεταξύ των οποίων οι γονείς τους και τα παιδιά του ηθοποιού, στο ιδιωτικό νησί του Ντεπ στις Μπαχάμες, το «Little Hall's Pond Cay».

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και η Άμπερ Χερντ (Amber Heard) γνωρίστηκαν το 2011, όταν συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία «Μεθυσμένο Ημερολόγιο». Άρχισαν να βγαίνουν επίσημα το 2012, μετά τον χωρισμό του 51χρονου σταρ από την μητέρα των παιδιών του, την Βανέσα Παραντί με την οποία δεν παντρεύτηκε ποτέ!

Η πρώτη σύζυγος του Ντεπ ήταν η Λόρι Αν Άλισον (Lori Anne Allison) / 1983-1985. Κατόπιν, αρραβωνιάστηκε την ηθοποιό Τζένιφερ Γκρέι (Jennifer Grey) και την Σέριλ Φεν (Sherilyn Fenn) πριν κολλήσει για τα καλά με την ηθοποιό Γουινόνα Ράιντερ (Winona Ryder) και κάνει το περίφημο τατουάζ WINONA FOREVER. Το 1998 ερωτεύτηκε την Κέιτ Μος και ακολούθησε η Γαλλίδα μοντέλο και τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis), με την οποία παντρεύτηκε και η σχέση τους κράτησε 14 χρόνια.