Η νύφη Πόρτμαν το 'σκασε... φορώντας μόνο το Dior της [photos & vds]

05.02.2015
Μόνο που υπάρχουν τα ονόματα της Natalie Portman και του Anton Corbijn στους συντελεστές του βίντεο, μας αρκεί. Η αγαπημένη ηθοποιός συνεχίζει τη συνεργασία της με τη Dior ως το κεντρικό πρόσωπο του αρώματος Miss Dior και στην καινούρια καμπάνια, η νύφη το ‘σκασε.

Μόνο που υπάρχουν τα ονόματα της Natalie Portman και του Anton Corbijn στους συντελεστές του βίντεο, μας αρκεί. Η αγαπημένη ηθοποιός συνεχίζει τη συνεργασία της με τη Dior ως το κεντρικό πρόσωπο του αρώματος Miss Dior και στην καινούρια καμπάνια, η νύφη το ‘σκασε. Το σενάριο θέλει τη Natalie να είναι μία νύφη η οποία την ημέρα του γάμου της παθαίνει πανικό και λίγο πριν φτάσει στο πλευρό του γαμπρού, τους παρατάει όλους και φεύγει με ένα ελικόπτερο και έναν γοητευτικό συνοδηγό.

Μπορεί ο σκηνοθέτης να ειδικεύεται στις υπέροχες ασπρόμαυρες εικόνες είτε πρόκειται για φωτογραφίες είτε για κινηματογραφικά πλάνα αλλά στο συκγκεκριμένο βίντεο συνδυάσει και το χρώμα φτιάχνοντας ένα βίντεο που τα έχει όλα. Σημειώστε πως η 35χρονη πρωταγωνίστρια είναι στο καστ της τελευταίας ταινίας του Terrence Malick, "Knight of Cups" όπως επίσης και σε αυτή που ετοιμάζει για του χρόνου ενώ παράλληλα σκηνοθετεί κι ένα φιλμ αφιερωμένο στον συγγραφέα Amos Oz.

Προς το παρόν δείτε την να τρέχει στο πιλοτήριο αφήνοντας βέρες και γαμήλιες ανθοδέσμες και να ποζάρει στις καινούριες και πιο παλιές φωτογραφίες για τη Dior.