Ο "ύποπτος" φίλος της Μπόμπι Κριστίνα μίλησε

05.02.2015
Κι ενώ τα περισσότερα δημοσιεύματα τον εμπλέκουν με την κακή έννοια στην περιπέτεια της κόρης της Γούτνεϊ Χιούστον, ο Μαξ Λόμας ανοίγει τα χαρτιά του.

Πριν από πέντε μέρες, η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Christina Brown) βρέθηκε αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της από τον σύζυγό της, Νικ Γκόρντον (Nick Gordon) –που δεν ήταν τελικά σύζυγός της, όπως φαίνεται- και έναν φίλο, όπως ειπώθηκε αρχικά.

Πρόκειται για τον Μαξ Λόμας (Max Lomas), παλιό γνώριμο της αστυνομίας, με μεγάλη προϊστορία στο θέμα των ναρκωτικών μάλιστα.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στο σπίτι της άτυχης 21χρονης βρέθηκαν παράνομες ουσίες, ενώ το όνομα του Λόμας εμπλέκεται ύποπτα…

Σήμερα ο νεαρός επιλέγει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε ο δικηγόρος του, Φίλιπ Α. Χόλογουεϊ (Philip A Holloway).

"Αντίθετα σε ό,τι έχει δημοσιευτεί, ο πελάτης μου, Μαξ Λόμας, ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε πρώτος την Μπόμπι Κριστίνα και κάλεσε το 166. Ο πελάτης μου δεν θέλει τίποτα άλλο παρά την πλήρη ανάρρωσή της. Εκείνος και η Κρίσι είναι φίλοι εδώ και πολλά, πολλά χρόνια και ο ίδιος νιώθει απαρηγόρητος και προσεύχεται για άμεση ανάρρωση", γράφει η δήλωση του δικηγόρου, ο οποίος τονίζει πως ο Λόμας δεν έχει κατηγορηθεί για τίποτα σχετικό με το περιστατικό στο οποίο θεωρείται απλά αυτόπτης μάρτυρας.

Στο μεταξύ, τα πράγματα για την Μπόμπι Κριστίνα δεν δείχνουν να βελτιώνονται ενώ ο πατέρας της, με επίσημη δήλωσή του ξεκαθάρισε ότι η κόρη του ουδέποτε είχε παντρευτεί τον Νικ Γκόρντον, τον οποίο οικογενειακές πηγές χαρακτηρίζουν ως έναν "αδίστακτο προικοθήρα".