Πηλιχού: Ξεσπά για τον... παντρεμένο αρραβωνιαστικό της!

05.02.2015
Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με το δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο αρραβωνιαστικός της Ιωάννας Πηλιχού είναι παντρεμένος και μάλιστα η σύζυγος του έφερε στον κόσμο το παιδί τους, την ίδια μέρα που η ηθοποιός ανακοίνωνε τον αρραβώνα!

Το δημοσίευμα του Thetoc προκάλεσε θύελλα, με τον Μάκη Τσούφη (σύντροφος της Πηλιχού) να ξεσπά για το επίμαχο δημοσίευμα μέσω Facebook.

«Με λύπη μου διάβασα ένα απολύτως ανακριβές και πικρόχολο άρθρο που αναφέρεται στην πρώην σύζυγό μου την ημέρα της ανακοίνωσης του επίσημου αρραβώνα μου με τη σύντροφό μου, και ενώ το διαζύγιό μου είναι από καιρό σε εξέλιξη.
Είναι σαφής η διάθεση της "δημοσιογράφου" να θίξει θέματα που ανήκουν στο παρελθόν "δηλητηριάζοντας" τη στιγμή και ελπίζοντας να δημιουργήσει εντυπώσεις. Μια φιλική συμβουλή: τα κίτρινα σχόλια και η δήθεν δημοσιογραφία δεν αφορούν κανέναν και κρατούν όσο τα "15 λεπτά δημοσιότητας" που επιχειρεί να υφαρπάξει η παγκοσμίως άγνωστη "δημοσιογράφος", έγραψε χαρακτηριστικά.

Στο δημοσίευμα αναφέρθηκε και η Πηλιχού, η οποία δεν έκρυψε τη – δίκαιη – ενόχληση της για το δημοσίευμα.

«Δεν έχω να δηλώσω κάτι παιδιά, έχει απαντήσει ο σύντροφός μου γιατί είναι δικό του θέμα προσωπικό...οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το θέμα είναι ότι το άρθρο είναι ανακριβές, έχει πικρόχολο σχόλια κατά του προσώπου του, είναι μία προσωπική επίθεση και φαντάζομαι ότι θα κινηθεί νομικά ο ίδιος... Η προσωπική μας ζωή είναι στη δημοσιότητα πάντα...» δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες.