Ο άγνωστος γάμος της Κουντουρά με διάσημο ποδοσφαιριστή [photos]

05.02.2015
Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζαμε πως η νέα υπουργός Τουρισμού και αλλοτινό Top Model, Ελενα Κουντουρά, ήταν παντρεμένη με τον διάσημο ποδοσφαιριστή της δεκαετίας του ‘80- ‘90, Μισέλ Πινέντα!

Την άγνωστη αυτή πτυχή της ζωής της νέας υπουργού Τουρισμού αποκάλυψε σε μεγάλο του ρεπορτάζ στο πρόσωπό της το Protothema.

Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε πως το 1986, σε κάποια πτήση για ευρωπαϊκό προορισμό, γνωρίστηκε με τον άνδρα που έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της. Σε συνέντευξη που είχε δώσει σε ελληνικό περιοδικό παλαιότερα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Δεν ήξερα ποιος είναι, αλλά ούτε εκείνος ποια είμαι εγώ. Προερχόμασταν από δύο διαφορετικούς κόσμους. Συμπαθηθήκαμε, ανταλλάξαμε τηλέφωνα, βρεθήκαμε μετά από καιρό και ερωτευτήκαμε».

Ο Ισπανός σταρ της μπάλας Μισέλ Πινέντα ήταν καταγοητευμένος από την Ελληνίδα καλλονή. Μετά από έναν χρόνο, στις 28 Ιουνίου 1987, ακολούθησε γάμος στο εκκλησάκι Αγιος Γεώργιος στο Καβούρι, με όλη την ομάδα της Εσπανιόλ να παραβρίσκεται και κουμπάρους τον Βασίλειο Κωστέτσο και την παιδική της φίλη Αγάπη Κουτά. Ο γάμος τους όμως δεν κράτησε πολύ. Η έντονη επαγγελματική ενασχόληση, οι υψηλές απαιτήσεις καριέρας και των δύο και η απόσταση έφερε μετά από δυόμισι χρόνια τον χωρισμό. Το διαζύγιο βγήκε αθόρυβα, έστω κι αν ο διεθνής Τύπος διψούσε για κουτσομπολιό και λεπτομέρειες.

Ο γάμος της με τον Σαράντη Παπαχριστόπουλο

Πολύ αργότερα, γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, τον Σαράντη Παπαχριστόπουλο. Πιο συγκεκριμένα, σε μια φιλική έξοδο της τον σύστησε ο αδελφός της, καθώς ήταν επιστήθιος φίλος του. Τότε ο Σαράντης Παπαχριστόπουλος ήταν μπασκετμπολίστας του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού, αλλά και της εθνικής ομάδας. Η έλξη ήταν αμοιβαία, αλλά τα έφερε έτσι η ζωή και για κάποια χρόνια χάθηκαν. Ωσπου, θα ξανασυναντηθούν και θα ερωτευτούν σφόδρα. Ο γάμος τους θα ακολουθήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα γίνει σε στενό κύκλο. Λίγα χρόνια αργότερα ο Σαράντης κάνει τα πρώτα του βήματα ως επιχειρηματίας και φτιάχνει την εκδοτική εταιρεία Δάφνη Επικοινωνίες, αγοράζοντας και εκδίδοντας περιοδικά όπως τα «Diva», «Εξοδος», «Penthouse», «Σοκ» κ.ά.

Η Ελενα, που στο μεταξύ έχει αναπτύξει και έντονη φιλανθρωπική δράση -έχει χριστεί πρέσβειρα της UNESCO, της UNICEF, αλλά και πρόεδρος της δικής της φιλανθρωπικής οργάνωσης Εuropa Donna Hellas- αποφασίζει να εγκαταλείψει οριστικά την επαγγελματική της δραστηριότητα ως μοντέλο και, χορτασμένη πλέον από δόξα και επιτυχία, συνδράμει τον άνδρα της στις εκδοτικές του προσπάθειες, οι οποίες ωστόσο δεν καρποφόρησαν σε βάθος χρόνου…. Από το 2004 αποφάσισε και κατέβηκε στον στίβο της πολιτικής και σήμερα την βρίσκουμε στη θέση της υπουργού Τουρισμού!