Τζόνι Ντεπ & Άμπερ Χερντ: Μόλις παντρεύτηκαν

05.02.2015
Τελικά το "πήρε" το κορίτσι ο διάσημος ηθοποιός που φαίνεται ότι δεν ήταν τόσο εναντίον του γάμου όσο έλεγαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού "People", ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και η Άμπερ Χερντ (Amber Heard) παντρεύτηκαν στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες την Τρίτη, ενώ ετοιμάζουν και ένα μεγάλο γλέντι γι να το γιορτάσουν με φίλους στο ιδιωτικό νησί του σταρ στις Μπαχάμες.

Ο 51χρονος ηθοποιός και η 28χρονη συνάδελφός γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Μεθυσμένο Ημερολόγιο" το 2010 και αρραβωνιάστηκαν τα Χριστούγεννα του 2012, με τις φήμες να θέλουν τον Τζόνι "απόλυτα τρελαμένο με τη μικρή".

Όπως μεταδίδει η Σελίδα Έξι της New York Post, η τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο νησί Little Hall's Pond Cay θα είναι λαμπερή αλλά... σεμνή με τους καλεσμένους να μην περνούν τους 50.

Η νύφη λέγεται ότι θα φορά Στέλα ΜακΚάρτνεϊ ενώ πηγές του E! τονίζουν ότι τα παιδιά του Ντεπ, η 15χρονη Λίλι Ρόουζ και ο 12χρονος Τζακ, ανυπομονούσαν περισσότερο από τον πατέρα τους να παντρευτεί την Άμπερ.

Για την ιστορία, μητέρα των παιδιών είναι η Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) με την οποία η Ντεπ είχε σχέση 14 χρόνων πριν χωρίσουν επίσημα το 2012, ανεπίσημα από το 2010.