Γιατί τα χώνει η Μπρέντα στον Μπράντον

23.01.2015
Δεν μπορεί να το χωνέψει η Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty), η γνωστή σε όλους μας ως Μπρέντα από τη δημοφιλή σειρά των νιάτων μας Μπέβερλι Χιλς πως ο αγαπημένος της αδελφός στη σειρά Μπράντον, κατά κόσμον Τζέισον Πρίσλει (Jason Priestley), την παρουσιάζει ως μια φωνακλού ντίβα.

Τα σύννεφα στις σχέσεις τους έφερε το νέο βιβλίο του Τζέισον, όπου αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς κι όπου παρουσιάζει την Σάνεν ως μια ψηλομύτα ντίβα.

"Δεν μπορούσα να πιστέψω στα αφτιά μου όταν άκουσα την Σάνεν να ουρλιάζει: Στείλατε ένα αμάξι να με παραλάβει από το αεροδρόμιο και όχι λιμουζίνα;"Δεν μπορούσα να καταλάβω αν έκανε πλάκα ή όχι" γράφει ο ίδιος στο βιβλίο του και προσθέτει πως αυτό ήταν μόνο η αρχή.

"Άρχισε να βρίζει για το φαγητό στο πλοίο, τη θερμοκρασία στην καμπίνα και για οτιδήποτε άλλο".

Η ίδια σε συνεντεύξεις της αντικρούει τα λεγόμενά του λέγοντας πως ότι έχει γραφτεί απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα.

"Υποτίθεται πως ήθελα λιμουζίνα κι εγώ μια ζωή μισούσα τις λιμουζίνες. Το βρίσκω ενοχλητικό και τραγελαφικό. Εννοώ πως υπάρχουν πράγματα που σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσαν να έχουν συμβεί. Όπως το ότι δεν είχαν πάει στο τζετ τότε. Είναι σαν... μήπως με συγχέει με κάποια άλλη;" είπε η ίδια μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό όταν κλήθηκε να σχολιάσει το νέο βιβλίο του τότε συμπρωταγωνιστή της όπου την παρουσιάζει σαν ντίβα. για να προσθέσει πως:

"Δεν ξέρω πραγματικά. Απλά ξέρω πως κάποια στιγμή όλοι πρέπει να πουλήσουν ένα καλό βιβλίο".

"Ο Τζέισον μάλλον είχε προβλήματα μνήμης από το αυτοκινητιστικό ατύχημα που του συνέβη".

Η ίδια μάλιστα, δεν αναιρεί ούτε απολογείται για όσα είπε. Ανταυτού επανέρχεται με νέες δηλώσεις στο περιοδικό People. Σημειώνει πως έχουν περάσει δεκαετίες και πως προφανώς οι δυό τους θυμούνται τα πράγματα διαφορετικά. Ωστόσο, όπως είπε η ίδια μετά τη συνέντευξη ο συμπρωταγωνιστής της, της τηλεφώνησε και τώρα είναι μια χαρά.

Δ.Γ.