Καμηλά: Δίμετρες την έπεσαν άγρια στον άντρα της!

23.01.2015
Κάθε μεσημέρι η Αλέκα Καμηλά κάνει... θραύση μέσα από το ΟΛΑ Παίζουν, αφού πρόκειται για μία από τις πιο σεξι παρουσίες της τιβί.

Εξάλλου, και η ίδια - με το χιούμορ που τη διακρίνει - έχει δηλώσει ότι της αρέσει που στη συνείδηση κάποιων είναι... MILF (όρος που χρησιμοποιείται για τις σέξι μαμάδες). Ωστόσο, ακόμη και η δίμετρη Καμηλά ένιωσε άβολα και σε μειονεκτική θέση, όταν βρέθηκαν δύο δίμετρες καλλονές που φλέρταραν άγρια το σύζυγο της, Πέτζα Στογιάκοβιτς, μπροστά στα μούτρα της.

Η παρουσιάστρια με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό You, αποκάλυψε το απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον διασημο πρώην καλαθοσφαιριστή.

«Όλες μου οι φίλες μου λένε "Τι ωραίος που είναι ο άντρας σου", αλλά δεν με πιάνει ζήλια. Χαίρομαι γιατί και εμένα μου αρέσει ο άντρας μου πολύ. Παλιότερα όμως στην Αμερική είχα σκάσει. Ο τρόπος που εκδηλώνονται οι Αμερικανίδες είναι τρελός. Ορμούσαν, στήνονταν έξω από το σπίτι. Θυμάμαι ένα περιστατικό. Ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί. Ήταν Πρωτοχρονιά και είχαμε βρεθεί σε ένα κάλεσμα. Φεύγοντας περιμένουμε έξω και έρχεται μια γυναικάρα μαζί με τη φίλη της επίσης γυναικάρα και εγώ σαν μπαλόνι δίπλα. Τον κοιτάζει μέσα στα μάτια και του λέει "Τι είναι αυτή δίπλα σου;". Εκείνος δεν μίλησε, ντράπηκε. Σου λέει θα γίνει μαλλιοτράβηγμα. Και συνεχίζει και του λέει "Δεν πας να την αφήσεις σπίτι να βγούμε;". Μου κόπηκαν τα πόδια, αλλά τι να κάνω. Εκείνος δεν έδωσε σημασία», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.