Αναστασοπούλου: Έφαγε χοντρό πέσιμο από γυναίκα

14.01.2015
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ζει έναν μεγάλο έρωτα με έναν από τους ωραιότερους μουσικούς της μέταλ σκηνής, παίζει στο πετυχημένο σήριαλ «Συμμαθητές» και η παράσταση που συμμετέχει «Άντρες έτοιμοι για όλα» συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Με λίγα λόγια είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο You, ανάμεσα σε όλα αναφέρθηκε και για το φλερτ των αντρών οι οποίοι δεν την φλερτάρουν γιατί εκείνη δείχνει πως δε θέλει αλλά και από άτομα του ίδιου φύλου και μάλιστα επανειλλημένα. «Πάρα πολλές φορές! Μου έχει τύχει να νιώσω άβολα γιατί το φλερτ ήταν άγριο.» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός για το καμάκι από γυναίκες.

Στη συνέχεια μίλησε κάποιο περίεργο περιστατικό που της έχει τύχει με μία θαυμάστρια η οποία πήρε άδεια από το σχολείο, κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη χωρίς τους γονείς της και ήρθε να τη δει στο θέατρο όταν έπαιζε στο «Σεσουάρ για δολοφόνους» κλαίγοντας στην πρώτη σειρά.

«Είπα που είναι οι γονείς της στο τέλος κι έγινα λίγο κακιά. Δεν μπορεί, δηλαδή, ένα ανήλικο να ασχολείται μ' εσένα μια εβδομάδα. Δεν είμαι πρότυπο. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει μια δουλειά, όπως κάνουν όλοι. Αν ήμουν κανένας επιστήμονας και είχα πάρει Νόμπελ, να το καταλάβω. Αλλά, όταν έρχεται και μου λέει «Σ΄ αγαπάω» αναρωτιέμαι «πώς με αγαπάς;». Άλλο να μου πει σε θαυμάζω το καταλαβαίνω, κι εγώ ως θεατής θαυμάζω ανθρώπους, αλλά δεν θα πήγαινα κάτω από το σπίτι τους να τους περιμένω!» δήλωσε.