«Βόμβα»: Παντρεύτηκαν με πολιτικό Ελένη - Ματέο;

14.01.2015
Αυτή κι αν είναι αποκάλυψη, που άμα ισχύει, η Ελένη Μενεγάκη την έφερε σε όλους και κατάφερε το... ακατόρθωτο: Παντρεύτηκε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!!!

Αφού η εγκυμοσύνη της επιβεβαιώθηκε με δόξες και τιμές, το επόμενο μεγάλο θέμα που μάς απασχολούσε για την Ελένη, ήταν πότε θα παντρευτεί με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Μάλιστα, πριν τις γιορτές οργίαζαν τα δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι το ζευγάρι θα ταξίδευε στο εξωτερικό για να ενώσει τις ψυχές του ενώπιον Θεού και μακριά από αδιάκριτα και περίεργα βλέμματα. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν ταξίδεψε στα ξένα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν παντρεύτηκε!!!

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Ελένης και το επιχειρηματία ανέφερε στο περιοδικό Hello, ότι «αντάλλαξαν βέρες όταν ένιωσαν σίγουροι ότι θα είναι για πάντα μαζί. Δε νομίζω ότι έπεται ένας ακόμα θρησκευτικός γάμος για την Ελένη. Στα χαρτιά μπορεί να είναι ήδη παντρεμένοι».

Και τι σημαίνει αυτό; Η παρουσιάστρια δεν θα βάλει τρίτο στεφάνι, αλλά για να είναι παντρεμένοι στα χαρτιά, έκανε... πολιτικό γάμο! Και όλα αυτά λίγο πριν υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους!

Και μπορεί τα δημοσιεύματα να λένε ότι το ζευγάρι περιμένει γιο, όμως, οι δικές μας πηγές του Womenonly επιμένουν ότι η Μενεγάκη στα τέλη Μαρτίου θα φέρει στον κόσμο την τρίτη κόρη!