Συνατσάκη: Ένας καβγάς «πρόδωσε» τη σχέση της με χορευτή;

14.01.2015
Μπορεί τελευταία να γράφουμε μόνο για χωρισμούς, αλλά να που στο ενδιάμεσο έχουμε και από μία φήμη για νέο έρωτα στην πόλη.

Και ένα από τα φημολογούμενα νέα ζευγάρια είναι η Μαίρη Συνατσάκη και ο χορευτής της στο DWTS, Γιούρι Ντιμιτροφ! Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι παίζει ανάμεσα τους κάτι παραπάνω από μία απλή φιλία. Έχει ακουστεί ξανά, ενώ γνωστή ιστοσελίδα πριν καιρό άφηνε υπονοούμενα ότι ο Βούλγαρος χορευτής ήταν το... τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή.

Γι αυτή τη σοβαρή λεπτομέρεια, δεν ξέρουμε το παραμικρό. Ωστόσο, σύμφωνα με το protothema.gr, τον τελευταίο καιρό έχουν πυκνώσει οι κοινές τους εμφανίσεις, ενώ ο μυστικός τους έρωτας αποκαλύφθηκε μετά από έναν καβγά σε γνωστό στέκι.

Όπως αποκαλύπτει πρόσωπο από τον φιλικό τους κύκλο. Συνατσάκη και Γιούρι είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες. Και μπορεί οι δυο τους να είναι χαμηλών τόνων και δεν επιθυμούν να δίνουν λαβές για σχόλια, η «ζήλια» του χορευτή ήταν αυτή που πρόδωσε το... μυστικό τους.

Πρόσφατα, η Συνατσάκη βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί στα βόρεια προάστια όπου χορεύει ο Γιούρι. Κάποια στιγμή λέγεται πως άναψαν τα αίματα, αφού τα πειράγματα κάποιων νεαρών προς την παρουσιάστρια έπεσαν στην αντίληψη του χορευτή, ο οποίος τους επισήμανε σε έντονο ύφος να σταματήσουν να την ενοχλούν.

Πολλοί αναρωτήθηκαν τι ήταν αυτό που έκανε τον Ντιμιτροφ να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο, αφού υποτίθεται ότι η σχέση τους είναι φιλική. Έτσι, δεν άργησαν να φτάσουν στο συμπέρασμα ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι.

Πάντως, η Μαίρη σε πρόσφατες δηλώσεις είχε διαψεύσει τις παλαιότερες φήμες που την ήθελαν να βγαίνει με τον πρώην χορευτή της στο DWTS. «Έχω μια σχέση με τον Γιούρι, αλλά είναι καθαρά φιλική και πολύ χορευτική γιατί ακόμα χορεύουμε μαζί. Μου αρέσει που χορεύω ακόμα και δεν έχει φύγει αυτό το κομμάτι από τη ζωή μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.