"Βόμβα": Παντρεύεται ο Νίκος Βέρτης;

21.08.2014
Το γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο κάνει τις τελευταίες ώρες η φήμη που θέλει το Νίκο Βέρτη να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ήταν μόλις στην αρχή του καλοκαιριού, που διαβάζαμε ότι ο τραγουδιστής χώρισε με τη μελαχρινή σύντροφό του, αγνώστων στοιχείων, που τους είχαμε δει μαζί τον περασμένο χειμώνα. Και τώρα διαδίδεται ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί την κόρη γνωστού επιχειρηματία στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις φήμες, ο Βέρτης είναι τρελά ερωτευμένος με την 37χρονη κόρη γνωστού επιχειρηματία ο οποίος διατηρεί νυχτερινά κέντρα στη συμπρωτεύουσα. Μάλιστα, το ζευγάρι ζει μαζί, αφού ο 38χρονος τραγουδιστής αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τώρα γιατί δεν έχουμε δει φωτογραφίες τους; Απλά, ο Βέρτης όπως έχει επανειλημμένα δηλώσει, κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει: "Έχω βγει για ψώνια με σχέση μου, αλλά ντρέπομαι γιατί μας κοιτάζουν. Γι' αυτό προσπαθώ, όταν βγαίνω με το κορίτσι μου, να είμαστε με παρέα. Νιώθω άβολα, φοβάμαι πολύ μη σχολιαστώ και ίσως αυτό να είναι λάθος μου»

Λες να ισχύουν οι φήμες και να τον δούμε τελικά γαμπρό;