Πιο... τσουπωτή θέλει την Άνιστον ο Θερού

22.08.2014
Τα τελευταία δημοσιεύματα για τη μάχη της 45χρονης ηθοποιού με τη ζυγαριά προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό της βάρος πριν τον γάμο, ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Παρότι η κομψή σιλουέτα της Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) κάνει ακόμα και νεότερες της γυναίκες να πρασινίζουν από τη ζήλεια, η ίδια προσπαθεί με κάθε τρόπο να αδυνατίσει όσο περισσότερο γίνεται για να νιώθει όμορφη την ημέρα του γάμου της ο οποίος έχει προγραμματιστεί για το τέλος της χρονιάς –άντε και να δούμε…

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, αυτή την εποχή η Τζένιφερ γυμνάζεται εντατικά, μπορεί και δυο φορές την ημέρα, ενώ ακολουθεί αυστηρή ολιγοθερμική δίαιτα για να χάσει μερικά κιλά.

Όμως, αυτή η εμμονή της με το αδυνάτισμα εκνευρίζει απίστευτα τον Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) ο οποίος την προτιμάει πιο χαλαρή στη σχέση της με το φαγητό.

"Διασκέδαση για τον Τζάστιν είναι να πηγαίνει σε καλά εστιατόρια και να δοκιμάζει μαζί της καταπληκτικές γεύσεις" λέει μια πηγή από το προσωπικό περιβάλλον του 42χρονου αρραβωνιαστικού της:

"Βέβαια, τη στηρίζει και θέλει για εκείνη να νιώθει καλά, αλλά πιστεύει πως τα αδυνατιστικά σμούθις και τα μετρημένα-έξι αμύγδαλα για κυρίως γεύμα είναι μια γελοιότητα. Μάλιστα, εκείνος θεωρεί ότι είναι απολύτως τέλεια όπως ακριβώς είναι. Της προτιμά πιο γεμάτη, με λίγο κρέας επάνω της".

Η ίδια δεν νιώθει χοντρή, όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξη της, αλλά θα ήθελε να χάσει "γύρω στα δύο κιλά", αν και οι κακές γλώσσες μιλάνε για τουλάχιστον πέντε.

Ωστόσο, το θέμα τώρα είναι μήπως μαζί με τα κιλά, χάσει και τον άντρα και τότε πώς θα γίνει γάμος;

Η Τζένιφερ με κοτσίδα ψαρροκόκκαλο από τον αγαπημένο φίλο και κομμωτή της, Κρις ΜακΜίλαν σε φωτογραφία που ανάρτησε ο ίδιος στη σελίδα του στο Instagram.