Χαμός: Ντορέττα - Αλμπάνης τσακώθηκαν για τον Λάτσιο;

15.04.2013
Χαμός στο ίσιωμα φαίνεται ότι έγινε σε κεντρικό café των νοτίων προαστίων με πρωταγωνίστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Αντίνοο Αλμπάνη για τα... μάτια του Γιάννη Λάτσιου!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το μέχρι πρότινος ερωτευμένο ζευγάρι «πλακώθηκε» δημοσίως με αφορμή τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία και θέλουν την ηθοποιό να είναι ζευγάρι με τον Λάτσιο.

Όπως διαβάζουμε, η κατάσταση ανάμεσα τους το τελευταίο διάστημα είναι εκρηκτική και «σύννεφα» έχουν σκεπάσει τη σχέση τους. Και σε μία έξοδο τους σε κεντρικό café της Βουλιαγμένης έγινε το έλα να δεις, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων θαμώνων.

«Ήταν πολύ θυμωμένος, αλλά κάποια στιγμή θύμωσε και εκείνη», αποκαλύπτει άνθρωπος που βρισκόταν εκεί την ώρα του τσακωμού.

Ο Αλμπάνης λέγεται ότι έκανε παράπονα στην αγαπημένη του επειδή εκείνη έχει βεβαρυμμένο πρόγραμμα και στις κοινωνικές της υποχρεώσεις συνοδεύεται από άλλους και όχι από αυτόν.

Η Ντορέττα φέρεται να άκουγε έκπληκτη τον σύντροφό της, μέχρι που τα «πήρε», ξέσπασε και σηκώθηκε κι έφυγε από το μαγαζί. Μετά από λίγα λεπτά έφυγε και ο Αλμπάνης φανερά ταραγμένος.

Μάλιστα, όπως λένε οι κακές γλώσσες, αυτή ίσως είναι η αρχή του τέλους στη σχέση τους, που μετράει δύο χρόνια και ουδέποτε απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: RealNews