Η Βικτόρια λιώνει από το φτύσιμο του Μπέκαμ

15.04.2013
Δύσκολες μέρες λέγεται ότι ζει η διάσημη σχεδιάστρια μόδας καθώς νιώθει ότι ο σύζυγος την παραμελεί.

Η Βικτόρια (Victoria) και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) είναι ένα από τα μακροβιότερα ζευγάρια στον χώρο της σόουμπιζ και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά, τον 14χρονο Μπρούκλιν, τον 10χρονο Ρόμεο, τον 8χρονο Κρουζ και την 1,5 ετών Χάρπερ.

Οι κακές γλώσσες τους χωρίζουν κάθε τρεις και λίγο, όμως εκείνοι παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι.

Ωστόσο, τελευταία δημοσιεύματα μιλούν για ακόμη μια κρίση στον γάμο των Μπέκαμ καθώς "η Βικτόρια δεν αντέχει να έρχεται διαρκώς τελευταία στη λίστα με τις προτεραιότητες του Ντέιβιντ".

Αυτό τον καιρό, ο άσσος του ποδοσφαίρου παίζει με την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, προσφέροντας για τους 5 μήνες το συμβολαίου του, την αμοιβή του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για τα παιδιά
Κάτι όμως δεν πάει καλά και η καλή του νιώθει παραμελημένη...

"Ο Ντέιβιντ λείπει πολύ συχνά και όταν είναι σπίτι ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τα παιδιά", αποκαλύπτουν πηγές της εφημερίδας "The Sun" τονίζοντας ότι "για τη Βικτόρια δεν μένει καθόλου χρόνος", γεγονός που τη γεμίζει στεναχώρια τελικά.

"Το αρχικό σχέδιο ήταν ο Ντέιβιντ να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά τους Γκάλαξι του Λος Άντζελες, και στη συνέχεια το βάρος να πέσει στην καριέρα της Βικτόρια", συνεχίζουν οι πηγές υπογραμμίζοντας όμως ότι τελικά αυτό όχι μόνο δεν έγινε αλλά πάλι όλοι στην οικογένεια "τρέχουν" πίσω από τον μπαμπά Ντέιβιντ.

Μάλλον θα πρέπει να βρει λίγο χρόνο και για τη γυναικούλα του ο Ντέιβιντ γιατί θα τα βρει σκούρα μπροστά του...

Ζ. Κ.