Κέιτ: Μία ώρα και ένα τέταρτο τρελό "στήσιμο"

05.03.2013
Γνωστή για την συνέπεια και την ευγένειά της, η εγκυμονούσα σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ (William) "έστησε" έναν σωρό κόσμο σε επίσημη εκδήλωση. Γιατί;

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της εγκυμοσύνης της η Κάθριν (Catherine) φαίνεται ότι τώρα που είναι καλύτερα, "δεν καταλαβαίνει τίποτα".

Όλο ταξίδια είναι η 30χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ τώρα τελευταία –από τα νησιά Μιστίκ στην Καραϊβική μέχρι της Ελβετικές Άλπεις- όμως το σημερινό της προκάλεσε μεγάλη ταραχή.

Η Κέιτ επρόκειτο να παραστεί σε μια εκδήλωση στο μουσείο ψαρέματος στο Γκρίμσμπι σήμερα το πρωί. Όλοι συγκεντρώθηκαν εκεί από το πρωί και όλοι την περίμεναν "μετά φανών και λαμπάδων".
Εκείνη όμως δεν φαινόταν πουθενά…

Μία ώρα και ένα τέταρτο (!) πέρασε ώσπου να ακουστεί ο ήχος από το ελικόπτερο που τη μετέφερε στο σημείο, καθώς καθυστέρησε στο Λονδίνο "λόγω πυκνής ομίχλης".

Μόλις έφτασε τελικά, οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν και πραγματοποιήθηκαν βάσει προγράμματος αν και, όπως ήταν φυσικό, όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα πήγε πίσω.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η σημερινή μέρα "έχει" τρεις εκδηλώσεις για τη νεαρή εστεμμένη –εξ αγχιστείας- καθώς ξεκάθαρα πια ανέλαβε 100% τις υποχρεώσεις της.

Η σημερινή μέρα είναι μία από αυτές που το παλάτι χαρακτηρίζει ως "βασιλική μέρα εκτός" όπου ένας μέλος της βασιλικής οικογένειας επισκέπτεται ένα συγκριμένο μέρος και φροντίζει να κάνει όσο περισσότερες επισκέψεις μπορεί.

Ο προορισμός της Κέιτ είναι για σήμερα το Ανατολικό Λίνκονσαϊρ όπου μετά το μουσείο ψαρέματος, ακολουθεί επίσκεψη στο πυροσβεστικό σώμα του Χάμπερσαϊντ (Humberside Fire and Rescue Service) και η μέρα θα κλείσει με τα επίσημα εγκαίνια της Ακαδημίας Χάβελοκ (Havelock Academy) καθώς και περιήγηση στους χώρους του σχολείου.

Βέβαια, όσοι έψαχναν καλά καλά τις φωτογραφίες για ένα ίχνος μεγαλύτερης κοιλίτσας μάλλον θα απογοητευτούν γιατί στο επίμαχο σημείο παραμένει ένα απλό… φουσκωματάκι. Έχουμε καιρό ακόμη…

Ζ. Κ.