Τα καψόνια της Κριστίνα Αγκιλέρα στο αμόρε

03.10.2011
Μη βρέξει και μη στάξει φαίνεται ότι έχει την 30χρονη τραγουδίστρια ο Μάθιου Ράτλερ (Matthew Rutler) και εκείνη μάλλον το… παρατραβάει το σκοινί.


Μη βρέξει και μη στάξει φαίνεται ότι έχει την 30χρονη τραγουδίστρια ο Μάθιου Ράτλερ (Matthew Rutler) και εκείνη μάλλον το… παρατραβάει το σκοινί.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) τον "τρέχει" τον νεαρό

Πληροφορίες θέλουν την Κριστίνα να "ταλαιπωρείται" από νυχτερινές λιγούρες –ούτε έγκυος να ήταν- και μαζί με εκείνη ταλαιπωρείται και ο καλός της.

Ξυπνάει, λοιπόν, μέσα στα άγρια μεσάνυχτα η σταρ, της έχει μυρίσει πατατάκι, ή γαριδάκι, ή χάμπουργκερ –μόνο τζανκ φουντ της μυρίζει της Κριστίνα- και ο Ματ τρέχει.

Από τότε που ξεκίνησε η σχέση τους, ο φήμες θέλουν τον Ράτλερ τόσο τρελαμένο με την Αγκιλέρα που, φαίνεται να αναπνέει για να κάνει πραγματικότητα την κάθε της επιθυμία.

Ο Μάθιου εργαζόταν ως βοηθός στα γυρίσματα της ταινίας "Burlesque", όπου η Κριστίνα πρωταγωνιστούσε δίπλα στη Σερ (Cher). Από τότε όμως που οι δυο τους έγιναν ζευγάρι, εκείνος παράτησε τα πάντα και ασχολείται μόνο με το να έχει την αγαπημένη του ευτυχισμένη.

Πληροφορίες του National Enquirer θέλουν τώρα πια τον Ράτλερ να σκέφτεται να ξαναβγεί στην… αγορά, αλλά πάντα με μέτρο. Προτεραιότητα έχει πάντα η Κριστίνα.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η Αγκιλέρα χώρισε με τον επί πενταετία σύζυγό της, Τζόρνταν Μπράτμαν (Jordan Bratman) πριν από έναν χρόνο. Το ζευγάρι έχει έναν γιο, τον 4χρονο Μαξ.

Ζωή Κίττα