Σχέδια γάμου έκανε η Έιμι Γουάινχαουζ

03.10.2011
Δύο μήνες μετά τον τραγικό θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας, ο τελευταίος της σύντροφος αποκαλύπτει ότι είχαν σκοπό να παντρευτούν.


Δύο μήνες μετά τον τραγικό θάνατο της διάσημης τραγουδίστριας, ο τελευταίος της σύντροφος αποκαλύπτει ότι είχαν σκοπό να παντρευτούν.

Ο Ρεγκ Τράβις (Reg Traviss) έδωσε μια συνέντευξη στους κυριακάτικους "Times" και ανάμεσα στα άλλα παραδέχτηκε ότι ακόμη δεν έχει δεχτεί το ότι η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) δεν ζει πια.

"Φυσικά είχαμε μιλήσει και για γάμο. Δεν είχαμε ορίσει ημερομηνία, αλλά ξέραμε και οι δύο ότι θα γινόταν κάποια στιγμή. Ήταν θέμα χρόνου", αποκάλυψε ο βρετανός σκηνοθέτης.

Λίγο μετά, ο Τράβις μίλησε για τον χαμό της αγαπημένης του τονίζοντας ότι αυτό που βίωσε ως "σουρεαλιστικό" δεν ήταν οι κάμερες και η τρέλα του κόσμου, αλλά το ότι χάθηκε ένας άνθρωπος έτσι απλά. "Μια στιγμή της μιλούσα και την άλλη είχε χαθεί", ομολόγησε με μεγάλη ταραχή.

"Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήμασταν στα μέσα μιας συζήτησης στη ζωή μας και μετά, ξαφνικά, εκείνη εξαφανίστηκε", περιέγραψε γλαφυρά ο Ρεγκ, ο οποίος άρχισε να βγαίνει με την Έιμι τον Ιούνιο του 2010 και έχει επανειλημμένα τονίσει το πόσο αγαπούσε το χιούμορ της καλής του που χάθηκε τόσο άδοξα σε ηλικία 27 χρονών.

Έιμι ήταν μικροκαμωμένη, θηλυκή, πανέξυπνη, αστεία και γεμάτη πάντα… Έβλεπε πολύ μπροστά της και μπορούσε να καταλάβει το ποιον ενός ανθρώπου από τη στιγμή που εκείνος θα έμπαινε μέσα σε έναν χώρο", περιγράφει ο Τράβις ενώ στη συνέχεια θυμήθηκε τη δική τους γνωριμία.

"Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή γιατί είχαμε κοινά βιώματα. Είμαι από το Στέπνεϊ,όπως και η οικογένεια της Έιμι. Μας άρεσαν τα ίδια πράγματα, αλλά το πιο βασικό είναι ότι από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε, καταλάβαμε τέλεια ο ένας τον άλλο", συνέχισε ο Τράβις υπογραμμίζοντας την τέλεια σχέση που είχε με τον πατέρα της αγαπημένης του.

Όσο για τον τραγικό θάνατο της Έιμι, ο Ρεγκ συμμερίζεται την άποψη της οικογένειάς της, σύμφωνα με τους οποίους ήταν η ξαφνική αποχή της από τα ναρκωτικά που δημιούργησε όλα τα προβλήματα.

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε το τελευταίο τραγούδι που ηχογράφησε η Έιμι Γουάινχαουζ μαζί με τον θρυλικό Τόνι Μπένετ με τον τίτλο: "Body and soul".

Ζ. Κ.