Ένα μωρό για την Τζένιφερ Άνιστον

16.08.2011
Τον τέλειο πατέρα φαίνεται να έχει βρει στο πρόσωπο του νέου της αγαπημένου, Τζάστιν Τερού η 42χρονη σταρ και σύμφωνα με τους γνωστούς της, είναι αποφασισμένη να το εκμεταλλευτεί το ταχύτερο.

Τον τέλειο πατέρα φαίνεται να έχει βρει στο πρόσωπο του νέου της αγαπημένου, Τζάστιν Τερού (Justin Theroux) η 42χρονη σταρ και σύμφωνα με τους γνωστούς της, είναι αποφασισμένη να το εκμεταλλευτεί το ταχύτερο.

Όπως όλα δείχνουν, το ειδύλλιο ανάμεσα στην Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και τον 40χρονο ηθοποιό εξελίσσεται ραγδαία. Πρόσφατα εκείνος τη συνόδευσε στο Λονδίνο, όπου η Τζένιφερ έπρεπε να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Αφεντικά για Σκότωμα" (Horrible Bosses), ενώ ήδη έκαναν μαζί και τις πρώτες τους κοινές διακοπές ως ζευγάρι.

Κάποιες εκτιμήσεις θέλουν τους δυο τους να παντρεύονται σύντομα και υπάρχουν υπόνοιες ότι η αμερικανίδα ηθοποιός σκέφτεται ήδη το πότε να κάνει οικογένεια με τον σύντροφο της.

"Το να κάνει παιδί -ή παιδιά- με τον Τζάστιν θα ήταν όνειρο ζωής για την Τζεν", λέει πρόσωπο του περιβάλλοντος της στο περιοδικό National Enquirer: "Η ίδια λέει στους φίλους της ότι η μακρά αναμονή για να γίνει μητέρα άξιζε τον κόπο, γιατί πιστεύει ότι ο Τζάστιν είναι τέλειος για πατέρας".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Άνιστον θα ήθελε δίδυμα, ενώ έχει ήδη ψάξει το θέμα της τεχνητής γονιμοποίησης και αναζητά έμπνευση σε άλλες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) που έκαναν δίδυμα σε σχετικά μεγάλη ηλικία:

"Συνειδητοποιεί απόλυτα ότι μετά τα 35 οι γυναίκες δυσκολεύονται να συλλάβουν και δεν θέλει ν' αφήσει τίποτα στην τύχη. Εφόσον θέλει πραγματικά δύο παιδιά και πρόκειται δημιουργήσει τόσο αργά την οικογένεια της, λατρεύει την ιδέα των διδύμων. Και τώρα που τελικά βρήκε τον σωστό άντρα, είναι πρόθυμη να κάνει ό,τι χρειαστεί".