Η Μαντόνα σκανδαλίζει στα γενέθλια της

16.08.2011
Μπορεί σήμερα να κλείνει τα 53, αλλά όπως φανερώνουν οι φωτογραφίες που τη δείχνουν να φιλιέται δημοσίως σαν γυμνασιοκόριτσο με το τελευταίο της αμόρε, δεν λέει με τίποτα να σοβαρευτεί.

Μπορεί σήμερα να κλείνει τα 53, αλλά όπως φανερώνουν οι φωτογραφίες που τη δείχνουν να φιλιέται δημοσίως σαν γυμνασιοκόριτσο με το τελευταίο της αμόρε, δεν λέει με τίποτα να σοβαρευτεί.

Η Μαντόνα που είναι ζευγάρι με τον χορευτή Μπαχίμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaibat) σχεδόν ένα χρόνο τώρα, εθεάθη να σαλιαρίζει μαζί του στο πολυτελές θέρετρο Χάμπτονς της Νέας Υόρκης ενώ τα παιδιά της, Ντέιβιντ (David) και Μέρσι (Mercy) έπαιζαν με την άμμο στα πόδια τους.

Η σούπερσταρ και ο Γάλλος Ζαϊμπάτ άρχισαν να βγαίνουν τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού γνωρίστηκαν στο λανσάρισμα της νέας σειράς ρούχων της Μαντόνα, "Material Girl" στο πολυκατάστημα Macy's, όπου εκείνος συμμετείχε με ένα χορευτικό νούμερο χιπ-χοπ.

Τον περασμένο Μάιο είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι οι δυο τους είχαν χωρίσει, αλλά όπως δείχνει η τελευταία κοινή τους εμφάνιση, ο έρωτάς τους καλά κρατεί.

"Είναι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Είναι μια καταπληκτική καλλιτέχνις με παγκόσμια φήμη, φυσικά, αλλά πάνω απ' όλα είναι γυναίκα", είχε δηλώσει για τη σχέση τους ο 24χρονος Ζαϊμπάτ, του οποίου η μητέρα είναι οκτώ χρόνια νεότερη από την ερωμένη του.

Όμως, ως γνωστόν, η Μαντόνα έχει αδυναμία στους νεότερους άντρες. Μάλιστα, όσο μεγαλώνει η ίδια, η ηλικία των συνοδών της παραμένει περίπου στάσιμη. Συγκεκριμένα, ο πρώτος της σύζυγος, κατά τρία χρόνια νεότερος της, ηθοποιός και σκηνοθέτης Σον Πεν (Sean Penn) ήταν 25 ετών όταν παντρεύτηκαν, ενώ ο δεύτερος σύζυγος της, επίσης σκηνοθέτης, Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) και δέκα χρόνια νεότερος της, μόλις είχε κλείσει τα 31 όταν άρχισαν να πρωτοβγαίνουν. Άλλωστε, ο προηγούμενος επίσημος συνοδός της και μοντέλο, Χεσούς Λουζ (Jesus Luz) είναι κι αυτός 24 ετών, οπότε η ηλικία του Ζαϊμπάτ απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα.