Γκουίνεθ: Σκέφτομαι να κάνω πλαστική...

17.08.2011
Μπορεί να έχει το σώμα που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες με τα μισά της χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η φανατική της "φυσικής" ζωής Πάλτροου δεν έχει ανασφάλειες…

Μπορεί να έχει το σώμα που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες με τα μισά της χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η φανατική της "φυσικής" ζωής Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) δεν έχει ανασφάλειες…

Παρότι η ίδια καταδικάζει τα μπότοξ και τη χρήση σιλικόνης ως καθαρή ματαιοδοξία δεν θα έλεγε όχι σε μια επέμβαση για την αποκατάσταση του στήθους της προκειμένου να καταπολεμήσει τις επιπτώσεις του θηλασμού.

"Προηγουμένως δεν μ' ενδιέφερε, αλλά μια πλαστική στήθους μετά τον θηλασμό, γιατί όχι;", είπε γερμανικό περιοδικό ΟΚ!: "Δεν υπάρχει κάτι άλλο για να ξαναφέρεις στη φυσική του κατάσταση, έτσι δεν είναι;", συμπλήρωσε.

Η 38χρονη Γκουίνεθ που είναι παντρεμένη με τον εκπρόσωπο των Coldplay, Κρις Μάρτιν (Chris Martin) είναι γνωστή για τη προώθηση αυστηρών προγραμμάτων γυμναστικής και βασανιστικών διαιτών αποτοξίνωσης μέσω του σάιτ της, Goop.com.

Ωστόσο, στην ίδια συνέντευξη παραδέχεται ότι τα εντατικά μαθήματα γιόγκα έκαναν τη μέση της να… εξαφανιστεί κι έτσι έπρεπε να στραφεί στο πιλάτες για να ανακτήσει τη γραμμή της:

"Με κάποιο τρόπο έχασα τη μέση μου εξαιτίας της γιόγκα και έγινα σχεδόν τετράγωνη. Αλλά με τη βοήθεια του στρέτσιγνκ και του πιλάτες βρήκα ξανά τον εαυτό μου", αποκαλύπτει.

Η πρωταγωνίστρια του Sliding Doors παρόλα αυτά, επιμένει στον διαλογισμό και ξεκλέβει καθημερινά λίγο χρόνο γι' αυτόν παρά τις απαιτήσεις της ανατροφής της 7χρονηςβ(Apple) και του 5χρονου Μόζες (Moses): "Δεν έχω χρόνο για να κάνω κανονικά μαθήματα γιόγκα που διαρκούν πάνω από 60 λεπτά, αλλά κάνω διαλογισμό κάθε μέρα για τουλάχιστον πέντε λεπτά".