Oλόκληρο τρένο νοίκιασαν οι Μπραντζελίνα

17.08.2011
Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και τον πατέρα των παιδιών της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) που νοίκιασαν ένα ολόκληρο τρένο για να ταξιδέψουν από το Λονδίνο στη Γλασκόβη, όπου και συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του 47χρονου γόη του Χόλιγουντ!

Αυτό δεν ήταν το Orient Express. Τούτο ήταν το Μπραντζελίνα Express!


Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και τον πατέρα των παιδιών της Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) που νοίκιασαν ένα ολόκληρο τρένο για να ταξιδέψουν από το Λονδίνο στη Γλασκόβη, όπου και συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέας ταινίας του 47χρονου γόη του Χόλιγουντ!


Το ζευγάρι που βρίσκεται στην βρετανική πρωτεύουσα τις τελευταίες εβδομάδες παρέα με τα 6 τέκνα του, αποφάσισε να κάνει το ταξίδι 5 ωρών μόλις με τρένο. Φυσικά, για να εξασφαλίσουν οι δημοφιλείς αστέρες την ασφάλεια που ήθελαν για τους ίδιους και τα έξι παιδιά τους, το να κλείσουν απλά τα βαγόνια της πρώτης θέσης δεν ήταν αρκετό.

Οπότε, αποφάσισαν να νοικιάσουν ολόκληρο το τρένο της εταιρίας "Virgin Trains", κάτι που επιβεβαίωσε στην εφημερίδα "Daily Mail" και ο εκπρόσωπος της εταιρίας. Όσο για το κόστος των υπηρεσιών, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αφού η εταιρία έκανε μια ιδιωτική συμφωνία με τους Μπραντζελίνα.


Το διάσημο ζευγάρι έφτασε στο σταθμό "Euston" με μεγάλη συνοδεία αυτοκινήτων ενώ οι σωματοφύλακες της οικογένειας και οι υπεύθυνοι της "Virgin" φρόντισαν ώστε οι Μπραντζελίνα μαζί με τα τέκνα τους- τον 10χρονο Μάντοξ, την 7χρονη Ζαχάρα, την 5χρονη Σιλό και τα 3χρονα δίδυμα Κοξ και Βιβιέν- να φτάσουν στο τρένο χωρίς κανένα εμπόδιο.

Προορισμός το διάσημου ζευγαριού ήταν όπως αναφέραμε η Γλασκόβη, η οποία μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πιτ σε αμερικάνικη πόλη και συγκεκριμένα στόχος ήταν να μοιάζει όσο περισσότερο γίνεται στην Φιλαδέλφεια.


Η Αντζελίνα βρέθηκε μαζί με τον αγαπημένο της και τα παιδιά τους και στο Λονδίνο τις ημέρες των μεγάλων ταραχών αλλά και στη Γλασκόβη αυτή τη φορά σε μια προσπάθεια να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί όλη η οικογένεια μαζί.

Η ταινία "World War Z" αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου μπεστ σέλερ του Μαξ Μπρουκς (Max Brooks) και ο Μπραντ κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ανθρώπου που παίρνει συνεντεύξεις από επιζώντες στον παγκόσμιο πόλεμο των ανθρώπων με τα ζόμπι.

Η 36χρονη Τζολί προσπαθεί να περνά την ώρα της ψυχαγωγώντας τα παιδιά της με βόλτες αφού τα σχέδια που είχε για χαλάρωση και ρομαντικές στιγμές με τον Μπραντ έχουν πάει στο βρόντο!

Όπως φημολογείται, ένα βράδυ που το ζευγάρι είχε προγραμματίσει να δειπνήσει σε γαλλικό εστιατόριο, η Τζολί έμεινε ντυμένη και βαμμένη... σπίτι αφού τελευταία στιγμή και λόγω γυρισμάτων, ο Μπραντ ακύρωσε την έξοδο!

Κατερίνα Π.