Γεννήθηκε και η δεύτερη κόρη της Τζέσικα Άλμπα

17.08.2011
Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η 30χρονη ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba)!

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η 30χρονη ηθοποιός Τζέσικα Άλμπα (Jessica Alba)!

Όπως αποκάλυψε η ίδια η Τζέσικα στη σελίδα στο Facebook, είχε την ευτυχία να καλωσορίσει μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε την δεύτερη κορούλα της, τη Χάβεν Γκάρνερ Γουόρεν (Haven Garner Warren):

"Ελπίζω να διασκεδάζετε το Σαββατοκύριακο σας. Εγώ και ο Κας είμαι ενθουσιασμένοι με τον ερχομό της κορούλας μας", έγραψε η Άλμπα για να συμπληρώσει:

"Γεννήθηκε το Σάββατο, ζύγιζε 3 κιλά και 100 γραμμάρια και έχει ύψος 48 εκατοστά. Είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη. Η μεγάλη της αδερφούλα η Όνορ (Honor ) δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένη με το νέο μέλος της οικογένειάς μας . Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Σημαίνει τα πάντα για εμένα"!

Και φυσικά η τεχνολογία και το Facebook αποτελεί τρόπο ζωής για την Άλμπα που ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μέσω του εν λόγω κοινωνικού δικτύου αλλά και μέσω Twitter τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μάλιστα, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της, η 30χρονη ηθοποιός έγραφε πόσο ενθουσιασμένη είναι που θα γίνει μανούλα και πάλι μέσα από το μπλογκ της αυτή τη φορά.

Η Άλμπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κας Γουόρεν τον Μάιο του 2008 χωρίς φανφάρες στο δημαρχείο ενώ ένα μήνα αργότερα γέννησε το πρώτο τους παιδί, την τρίχρονη σήμερα Όνορ Μαρί (Honor Marie Warren)!

Κατερίνα Π.