Η Άνιστον μοσχοπούλησε τη σπιταρόνα της

01.08.2011
Η αιτία εορτασμού ήταν διπλή: από τη μια, η σέξι Τζεν φρόντισε να γιορτάσει τα 40α γενέθλια του αγαπημένου της Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) , ο οποίος θα σαρανταρήσει και τυπικά στις 10 Αυγούστου.

Τρελά κέφια είχε το Σαββατοκύριακο που πέρασε η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) αφού διοργάνωσε ένα ξέφρενο πάρτυ στη βίλα της στο Μπέβερλι Χιλς.

Η αιτία εορτασμού ήταν διπλή: από τη μια, η σέξι Τζεν φρόντισε να γιορτάσει τα 40α γενέθλια του αγαπημένου της Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) , ο οποίος θα σαρανταρήσει και τυπικά στις 10 Αυγούστου.

Από την άλλη, η 42χρονη ηθοποιός θέλησε να αποχαιρετήσει με τον τρόπο αυτό το σπίτι της στο Λος Άντζελες αφού στην παύση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων της που ανακοίνωσε προ καιρού, θα περνά πια περισσότερο καιρό στη Νέα Υόρκη.

Η πανάκριβη μονοκατοικία της Άνιστον, την οποία ανακαίνιζε επί δύο χρόνια, την οποία μοσχοπούλησε για 42 εκατομμύρια δολάρια (κάποιοι μιλούν βέβαια για 36 εκατομμύρια δολάρια τιμής πώλησης).

Στο πάρτυ της μετακόμισης καλεσμένοι ήταν μόνο στενοί φίλοι της διάσημης σταρ καθώς και η οικογένειά της. Φυσικά, το παρόν έδωσε και ο αγαπημένος της Τζάστιν - που πρόσφατα τον είδαμε φρεσκοξυρισμένο- και ήταν εν μέρει και τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.

Προς το παρόν, η Τζένιφερ δεν θα μείνει άστεγη αλλά θα περνά το χρόνο της στο West Village του Μανχάταν όπου πρόσφατα αγόρασε ένα διαμέρισμα έναντι 5,9 εκατομμυρίων δολαρίων. Φυσικά, οι φήμες θέλουν την Άνιστον να ψάχνει νέα φωλίτσα στη Νέα Υόρκη για να στεγάσει τον έρωτά της με τον Θερού, αφού και εκείνος ζει και εργάζεται εκεί.

Σύμφωνα με πηγή του "National Enquirer", η Τζεν ήθελε μαζί με το παλιό της σπίτι να ξεφορτωθεί τις άσχημες αναμνήσεις από προηγούμενες αποτυχημένες της σχέσεις και να κάνει μια πεντακάθαρη αρχή.

Μέχρι στιγμής, η Άνιστον έχει δει αρκετές φορές το σπίτι στο οποίο έζησε η παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερες (Ellen DeGeneres) με τη σύζυγό της Πόρσια (Portia de Rossi).

Όπως φημολογείται, η κατοικία αυτή κοστίζει περί τα 60 εκατομμύρια δολάρια αφού η Ντε Τζένερες αγόρασε το σπίτι το 2007 και από τότε φρόντισε να αγοράσει ακόμα 3 γειτονικές κατοικίες τις οποίες γκρέμισε και γέμισε το οικόπεδό της με τεράστιους κήπους, ένα γυμναστήριο και ένα γκαράζ που χωρά μέχρι και 10 αυτοκίνητα.

Κατερίνα Π.