Η πιο hot συναυλία του καλοκαιριού από το MTV

01.08.2011
ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ, «Τεχνόπολις» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ, «Τεχνόπολις» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ώρα 20.00. Οι πόρτες άνοιξαν και ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται μπροστά από το εντυπωσιακό stage που είχε στηθεί από το MTV & το STR8 για την απόλυτη καλοκαιρινή συναυλία με τα πιο hot και ανερχόμενα ονόματα καλλιτεχνών. Ήταν βέβαια και η κλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού STR8 ‘n’ Drive για ένα Alfa Romeo Mito που στην κυριολεξία κρεμόταν από γερανό δίπλα στο stage για παραπάνω από ένα μήνα!!

Η ζέστη άρχισε να υποχωρεί, το stage φωτίστηκε και στη σκηνή ανέβηκαν οι παρουσιαστές της βραδιάς και του MTV: Άλεξ Κάβδας και Κατερίνα Τσάβαλου καλωσορίζοντας τον κόσμο, και δίνοντας του μια μικρή ιδέα του τι επρόκειτο να ακολουθήσει!

Η συναυλία ξεκίνησε με τους REC να μπαίνουν δυναμικά και τα 4.000 άτομα που είχαν ήδη μαζευτεί να τραγουδάνε «Αλλάζω» καθώς και τη μεγάλη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού, «Chocolat… το Χρώμα».

Τη σκυτάλη πήρε η uber hot Κατερίνα Στικούδη, η οποία έκανε μια ακόμα καυτή εμφάνιση με ‘πολύ καλοκαιρινό’ outfit και την ερμηνεία του single της «6 Εκατομμύρια». Ακολούθησε η «Εμμονή» όπου σήμανε την είσοδο των ΝΕΒΜΑ οι οποίοι ξεσήκωσαν τη γεμάτη Τεχνόπολη.

Στις 21.30 ανέβηκαν στη σκηνή τα Κόκκινα Χαλιά! Το group που κέρδισε τις εντυπώσεις στο talent show X-Factor ξεκίνησε με το «Εμείς» και συνέχισε με το «Σε θέλω απόψε», αλλά και μια διασκευή του «Numb» των Linkin Park!

2η είσοδος για τους ΝΕΒΜΑ στη σκηνή και στα ηχεία ακούγεται το hit του φετινού καλοκαιριού «Ημερολόγιο» αποτέλεσμα της συνεργασίας τους με τα Κόκκινα Χαλιά! Ακολούθησαν οι πιο hip hop στιγμές της συναυλίας με το DJ Rico στα decks και Ισορροπιστή / Αλχημιστή στα μικρόφωνα! «Δεν πειράζει», «Μην κάνεις πως δεν θυμάσαι» αλλά και «Πόσο μαλ*** είσαι» έκαναν την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων… YO!

Η συναυλία συνέχισε σε dance ρυθμούς με τους Otherview! Παλιά τραγούδια των 90s και hits του σήμερα ‘πειραγμένα’ με πολύ ιδιαίτερο τρόπο από το group και ερμηνευμένα άψογα από την Κρυσταλλία η οποία για ακόμα μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις και τα εκατοντάδες flash από κάμερες και κινητά τηλέφωνα του κοινού!

Highlight: Όταν ακούστηκε το «I’m the one» οι fans των Otherview πήραν το λόγο και έδειξαν ότι είναι πάρα πολλοί!!

Επόμενο act: Mark Angelo & Shaya! Ξεσηκωτικό set που ενθουσίασε τον κόσμο με δυνατά χαρτιά τα singles «Far From Everything», «In your eyes», αλλά και πολλές γνωστές χορευτικές διασκευές!

Όσο προχωράει η βραδιά, τόσο πιο χαμηλά κρέμεται το Alfa Romeo Mito από το γερανό. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης… To Mito είναι έτοιμο να πάει στα χέρια του νέου του ιδιοκτήτη, βγαίνει από το container παίρνοντας θέση δίπλα στη σκηνή. Ο τυχερός ανακοινώνεται από την ομάδα του STR8 και τους παρουσιαστές του MTV!

Και για κλείσιμο της μεγάλης αυτής γιορτής: Vegaaaaaaaaaaaas!! H ατμόσφαιρα είναι πλέον εκρηκτική. Το αυτοκίνητο έχει κληρωθεί και το κοινό κρατάει τα χέρια ψηλά ακολουθώντας τις οδηγίες των Vegas! Πολλά τα singles – πολλές οι επιτυχίες – πολύ μεγάλο party! Η βραδιά κλείνει με ένα «Φιλί» για καληνύχτα (το απόλυτο hit των Vegas).

Είναι πλέον μεσάνυχτα…. Όποιοι βρέθηκαν εκεί… πέρασαν πολύ καλά!

Αλλά και αυτοί που δεν έζησαν την μοναδική αυτή εμπειρία θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συναυλία που μαγνητοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί πολύ σύντομα στο MTV! !