Συνελήφθη η κόρη του Αλ Πατσίνο

01.08.2011
Η Τζούλι Πατσίνο (Julie Pacino) συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ενώ είχε κάνει χρήση μαριχουάνας.

Μπλεξίματα με το νόμο έχει η 21χρονη κόρη του Χολιγουντιανού σταρ Αλ Πατσίνο (Al Pacino)!

Η Τζούλι Πατσίνο (Julie Pacino) συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ενώ είχε κάνει χρήση μαριχουάνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ήταν λίγο μετά τη μία το βράδυ, όταν σε έναν τυπικό έλεγχο της αστυνομίας στο δρόμο "West Houston Street" στο Μανχάταν, η κόρη του διάσημου ηθοποιού πιάστηκε να οδηγεί την μαύρη της Μερσεντές υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό "People", η 21χρονη Τζούλι παραδέχτηκε πριν της γίνει ο έλεγχος πως έχει καταναλώσει τρεις μπύρες και πως έχει κάνει χρήση μαριχουάνας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα μάτια της νεαρής κοπέλας έκλαιγαν, η αναπνοή της μύριζε αλκοόλ από μακρυά και δεν μπορούσε να αρθρώσει σωστά πολλές λέξεις.

Αφού οδηγήθηκε στο τμήμα, η Πατσίνο πλήρωσε την εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερη, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, Τζέιμς Ντάφι (James Duffy).

Αφότου πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα, ο Αλ Πατσίνο έσπευσε στη Νέα Υόρκη από το Λος Άντζελες όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Η Τζούλι Πατσίνο είναι καρπός του έρωτα του διάσημου μπαμπά της με την δασκάλα υποκριτικής Τζαν Τάραντ (Jan Tarrant).

Κατερίνα Π.