Κάθριν Χάιγκλ:"Μετάνιωσα που παράτησα το Grey's"

27.05.2010
Μετανιωμένη δηλώνει η Κάθριν Χάιγκλ ( Katherine Heigl) για την απόφασή της να εγκαταλείψει οριστικά φέτος την τηλεοπτική σειρά που την ανέδειξε, το διάσημο "Grey's Anatomy"!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η 32χρονη ηθοποιός στο αμερικάνικο σόου "ET" και στη Σαμάνθα Χάρις (Samantha Harris) δήλωσε πως μετανιώνει καθημερινά για την απόφασή της ν' αφήσει το "Grey's Anatomy" αλλά αισθάνεται τυχερή που έχει το χρόνο ν' αφοσιωθεί στην κορούλα της Νάλεϊ (Naleigh).

"Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αυτή που πήρα. Ακόμα δεν είμαι εντελώς σίγουρη αν έκανα το σωστό ή αν πήρα τη λάθος απόφαση", τόνισε η Κάθριν για να συνεχίσει υποστηρίζοντας:

"Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι γνωρίζω πως αν δεν είχα εγκαταλείψει τη σειρά, δεν θα είχα ζήσει τους τελευταίους απίθανους μήνες με την κορούλα μου που κατά κάποιο τρόπο καθόρισαν τη σχέση μας. Ήθελα να γίνει αυτό. Να είμαι η μητέρα της και είχα ανάγκη να της το δείξω όσο περισσότερο μπορούσα".

Η Χέιγκλ και ο σύζυγός της Τζος Κέλι (Josh Kelley) υιοθέτησαν την Νάλεϊ τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι με ειδικές ικανότητες από την Κορέα που τότε ήταν μόλις 10 μηνών.

Όσο για το φινάλε της σεζόν αυτής στο "Grey's Anatomy", η Χάιγκλ εξομολογήθηκε στη Χάρις πως δε έχει προλάβει ακόμα να δει το τέλος αλλά θα το κάνει σύντομα ενώ πολλές φορές αναρωτιέται ποιά θα ήταν η μοίρα της Ίζι Στίβενς, του χαρακτήρα που υποδυόταν στη δραματική σειρά, αν είχε πάρει την απόφαση να συνεχίσει.

"Όσο κι αν μου λείπουν οι φίλοι μου στη σειρά και όο κι αν αναρωτιέμαι τι θα συνέβαινε στη ζωή της Ίζι στο φετινό φινάλε, είμαι ευγνώμων που διάλεξα να αφιερώσω το χρόνο μου στην Νάλεϊ. Το χρειαζόμασταν και οι δύο. Κάθε μέρα είναι και πιο διασκεδαστική από την προηγούμενη. Η Νάλεϊ μιλάει, περπατάει και κάνει γκριμάτσες. Έχει απίστευτο χιούμορ και μας κάνει να γελάμε, κάτι που λατρεύουμε", τόνισε η περήφανη μητέρα.

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια