Σάρα Τζέσικα:"Ο άντρας μου είναι μέτριος"

27.05.2010
Γκάφα ολκής έκανε χθες το βράδυ η 45χρονη ηθοποιός και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση. Στο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman) όπου εμφανίστηκε, χρησιμοποίησε έναν καθόλου κολακευτικό χαρακτηρισμό για τον άντρα της, τον οποίο, φυσικά, ο έμπειρος τηλεπαρουσιαστής δεν άφησε ούτε λεπτό να πέσει κάτω!


Γκάφα ολκής έκανε χθες το βράδυ η 45χρονη ηθοποιός και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση. Στο σόου του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman) όπου εμφανίστηκε, χρησιμοποίησε έναν καθόλου κολακευτικό χαρακτηρισμό για τον άντρα της, τον οποίο, φυσικά, ο έμπειρος τηλεπαρουσιαστής δεν άφησε ούτε λεπτό να πέσει κάτω!

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) παρουσιάστηκε στο "Late Show" στο πλαίσιο της προώθησης του "Sex And The City 2" που σήμερα κάνει πρεμιέρα και στις ελληνικές αίθουσες.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Λέτερμαν πήγε τη συζήτηση στα παιδιά της και στη ροή το λόγου η Πάρκερ χαρακτήρισε τον άντρα της, Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick), "μέτριο". Την ίδια στιγμή όμως, και μόλις κατάλαβε πως μπορεί να ακούστηκε αυτό είχε ξεστομίσει, βιάστηκε να εξηγήσει αυτό που εννοούσε στην πραγματικότητα. Κατακκόκινη και προσπαθώντας να ευθυμήσει την κατάσταση με χιούμορ, ξεκαθάρισε ότι αναφερόταν αποκλειστικά και μόνο στο θέμα του ύψους ενώ βιάστηκε να συμπληρώσει όλα τα σημεία στα οποία δεν εννοούσε ότι ο Μπρόντερικ είναι μέτριος.

Το "στραβοπάτημα" της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ξεκίνησε όταν αφού ενημέρωσε ότι ο σχεδόν 8 χρονών (7 και ¾ για την ακρίβεια, όπως λέει η ίδια) γιος της Τζέιμς Γουίλκι (James Wilkie) πηγαίνει σε ένα "προοδευτικό σχολείο", παραδέχτηκε ότι ανήκει στην "κατηγορία των μικροκαμωμένων παιδιών".

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι ο γιος της είναι από τα μεγαλύτερα στην τάξη του, γεγονός που τον βοήθησε αρκετά να κάνει φίλους, κυρίως επειδή δεν είναι τόσο ψηλός όσο οι συμμαθητές του. "Ανήκει, τουλάχιστον προς το παρόν, στην κατηγορία των μικροκαμωμένων παιδιών. Μερικοί θα το χαρακτήριζαν ως το σύνδρομο του Ναπολέοντα... Η ηλικία του δίνει αρκετή αυτοπεποίθηση γιατί τον κάνει πιο ώριμο", εξήγησε η περήφανη μαμά, ενώ πρόσθεσε ότι ο Τζέιμς Γουίλκι είναι υπερβολικά έξυπνος.

Όμως, δεν το σταμάτησε εκεί. Προσπαθώντας να αστειευτεί, συνέχισε λέγοντας ότι δεν είναι βέβαια κι υπερβολικά μικροσκοπικός. "Αυτό το πήρε από την πλευρά του άντρα μου. Για την ακρίβεια, ο Μάθιου είναι μέτριος...", συμπλήρωσε πατώντας την μπανανόφλουδα! "Όχι στην προσωπικότητα ή την εξυπνάδα, όχι, όχι, όχι, όχι", βιάστηκε αμέσως να διορθώσει όταν κατάλαβε τι είχε πει!

"Αφήστε με να το ξεκαθαρίσω αυτό. Για την ιστορία να αναφέρω ότι δεν αναφέρομαι στον χαρακτήρα, την εξυπνάδα, το χάρισμα, το ταλέντο, τη γνήσια ευαρέσκεια", επέμεινε κόκκινη σαν το παντζάρι, τονίζοντας ότι η λίστα αυτή θα μπορούσε να μην τελειώσει ποτέ. "Τέλος πάντων, ο Μάθιου είναι μέτριος στο ύψος και φαντάζομαι ότι οι πιθανότητες να είναι και ο γιος μας μέτριος στο ύψος και το βάρος, είναι πολύ μεγάλες", ολοκλήρωσε κάπως άγαρμπα το όλο θέμα.

Ο Λέτερμαν, αντίθετα, δεν είχε διάθεση να αφήσει να "πέσει κάτω" και το απέδειξε λίγο αργότερα. Όταν η Πάρκερ υποστήριξε ότι το βλαστάρι της είχε γίνει δεκτό από τώρα στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, στο διάσημο MIT δηλαδή, εκείνος άρπαξε την ευκαιρία και εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ξεχωριστή αυτή περίπτωση σχολιάζοντας καυστικά: "Ακόμη και με μέτριο πατέρα!".

Το μόνο που η "άτυχη" Σάρα Τζέσικα μπόρεσε να κάνει ήταν να κουνήσει το κεφάλι και να αναρωτηθεί φωναχτά: "Πως θα το διορθώσω όλο αυτό, άραγε;".

Αυτή βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που η κινηματογραφική Κάρι φέρνει σε δύσκολη θέση τον αντρούλη της. Μπορεί να πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε, αλλά πολύ δύσκολα ξεχνιέται το γεγονός ότι στον λόγο της καθώς παραλάμβανε σε ντελίριο το βραβείο Έμι το 2004, και αφού είχε ευχαριστήσει δεκάδες ανθρώπους για τη συμβολή τους στην επιτυχία της, ξέχασε έναν... Ουπς! Εντάξει, άνθρωποι είμαστε, αλλά...

Κατά τα άλλα, το ζευγάρι, που γιόρτασε τη 13η επέτειο του γάμου τους την περασμένη εβδομάδα, έκανε κοινή εμφάνιση στην επίσημη πρεμιέρα του "Sex And The City 2" στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα το βράδυ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα