Βοσκόπουλος: Ανατροπή-θρίλερ

27.12.2010
Απρόσμενη ανατροπή στην υπόθεση της πατρότητας της Χαράς Βοσκοπούλου είχαμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στο ΛΟΙΠΟΝ

Απρόσμενη ανατροπή στην υπόθεση της πατρότητας της Χαράς Βοσκοπούλου είχαμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στο ΛΟΙΠΟΝ, στόχος πλέον δεν είναι η έφεση στην πρωτόδικη απόφαση, αλλά το άνοιγμα της υπόθεσης από την αρχή. Και η Χαρά θα κάνει ό,τι χρειαστεί! Αποφασίσαμε αλλαγή πλεύσης με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Πλέον δεν ζητάμε έφεση, αλλά ανακοπή της ειρηνοδικείας», μας είπε ο Αλέξης Κούγιας, τον οποίο βρήκαμε καθ’ όδον για ένα σημαντικό ραντεβού με την Τζούλια Παπαδημητρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. «Θα προσπαθήσουμε με το αιτιολογικό ότι η πρώτη απόφαση εκδόθηκε ερήμην να δικαστεί η υπόθεση από την αρχή», συμπλήρωσε ο έγκριτος ποινικολόγος ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δικαστικά δεδομένα. «Ο χειρισμός της υπόθεσης θα είναι πλέον καθαρά νομικός και δεν θα υπάρξει καμία κίνηση εντυπωσιασμού. Θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα που παρέχει ο νόμος», τόνισε χαρακτηριστικά.

Συνεχίσαμε τις ερωτήσεις μας σχετικά με το αν η Χαρά θέλει τώρα να κάνει το τεστ DNA. «Το DNA θα γίνει! Η Χαρά πάντα το ήθελε, αλλά δεν μπορούσε, γιατί ήταν στην Ελβετία. Η Χαρά θα κάνει ό,τι χρειαστεί».Όσο για το εξώδικο με παραλήπτη τον Τόλη Βοσκόπουλο, που πληροφορίες ήθελαν να είναι μία από τις πρώτες κινήσεις του Αλέξη Κούγια, αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί λόγω των νέων δεδομένων και της αλλαγής πλεύσης που αποφάσισε ο ποινικολόγος κατόπιν συνεννόησης με την οικογένεια Παπαδημητρίου.