Με αφορμή τον εορτασμό για τα 60 της χρόνια η ΜΕΒΓΑΛ σε συνεργασία με το «Cook Book» της εφημερίδας «Έθνος» δημιούργησαν το μεγάλο διαγωνισμό «Η συνταγή της επιτυχίας».
Οι διαγωνιζόμενοι απ’ όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους πρωτότυπη συνταγή χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους και φυσικά... προϊόντα MΕΒΓΑΛ.
Ο αριθμός των συνταγών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η ειδική επιτροπή που απαρτιζόταν από εκπροσώπους της εταιρείας και του περιοδικού «Cook Book» ανέδειξε ως πρώτη νικήτρια τη 18άχρονη Μαρία-Ελένη Γρυντάκη από τα Χανιά της Κρήτης, που κέρδισε μια δωροεπιταγή αξίας 6.000 ευρώ.
Επίσης, οι 60 καλύτερες συνταγές κέρδισαν πακέτα με γαλακτοκομικά προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Electra Palace» στη Θεσσαλονίκη παρουσία πολλών προσκεκλημένων.