Η κόρη της Μπρουκ Σιλντς φόρεσε το νυφικό της μητέρας της στην αποφοίτησή της, δίνοντας νέα ζωή σε ένα διαχρονικό κομμάτι

Η κόρη της Μπρουκ Σιλντς φόρεσε το νυφικό της μητέρας της στην αποφοίτησή της, δίνοντας νέα ζωή σε ένα διαχρονικό κομμάτι
ΠΗΓΗ:@brookeshields
Η Μπρουκ Σιλντς δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της.

Η Μπρουκ Σιλντς έχει πολλά κλασικά, vintage κομμάτια στη ντουλάπα της, τα οποία οι κόρες της λατρεύουν να δανείζονται. Ανάμεσα σε αυτές, η Γκρίερ Χέντσι έκανε μια ξεχωριστή επιλογή για την αποφοίτηση της από το λύκειο: φόρεσε το νυφικό της μητέρας της, ένα κομμάτι με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Η Μπρουκ Σιλντς παντρεύτηκε τον τενίστα Αντρέ Αγκάσι το 1997, φορώντας ένα σατέν ιβουάρ νυφικό με κορσέ. Σχεδόν τρεις δεκαετίες αργότερα, η Γκρίερ έδωσε νέα ζωή σε αυτό το φόρεμα, κάνοντάς το δικό της για την ξεχωριστή αυτή μέρα. Με μια μικρή τροποποίηση στο πάνω μέρος, το νυφικό μετατράπηκε σε στράπλες φόρεμα, διατηρώντας ωστόσο το μακρύ του μήκος. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με ένα κομψό τσόκερ Van Cleef και στρογγυλά σκουλαρίκια.

Σε συνέντευξή της, η Γκρίερ μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στο φόρεμα, εξηγώντας πως έπρεπε να το προσαρμόσουν για να ταιριάζει καλύτερα στη σιλουέτα της. «Το κάναμε πιο στενό και αφαιρέσαμε τα puff μανίκια για να το κάνουμε πιο μοντέρνο», είπε χαρακτηριστικά.

{https://www.instagram.com/p/C_OZ-juCxBE/}

Η Μπρουκ Σιλντς, από την πλευρά της, εκφράστηκε με συγκίνηση, λέγοντας πόσο όμορφο είναι να βλέπεις τα αγαπημένα σου ρούχα να αποκτούν νέα ζωή μέσα από τα παιδιά σου. Ανέφερε στο People: «Mπορούν να φορέσουν τα πάντα και με αυτό τον τρόπο σώζεις τα πράγματα. Όταν τα πράγματα έχουν μια άλλη ζωή, είναι ωραία».

Στιγμές που οι κόρες της φόρεσαν τα ρούχα της μητέρας τους

Η Γκρίερ δεν είναι η μόνη κόρη της που έχει δανειστεί ρούχα από τη μητέρα της. Πέρυσι, φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα γεμάτο παγιέτες από τη δεκαετία του 2000 για την πρεμιέρα της παράστασης που παρουσίασε η μητέρα της στο Café, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.

{https://www.instagram.com/p/CxLx7KQOnTt/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b69aaa59-2b98-4379-9dc4-59c865bfc92d}

Ένα ακόμη αξέχαστο look ήταν το κατακόκκινο φόρεμα που η Μπρουκ Σιλντς είχε φορέσει στις Χρυσές Σφαίρες του 1998. Η κόρη της, Ρόουαν, το επέλεξε για τον χορό της αποφοίτησής της, με τη μητέρα της να δηλώνει περήφανη που είδε την κόρη της να φοράει ένα τόσο ξεχωριστό φόρεμα σε μια τόσο σημαντική στιγμή της ζωής της.

hjrfweur 9a7f2

Τελευταία τροποποίηση στις 30.08.2024 - 00:59