Μπρουκ Σιλντς: Με το φόρεμα της μητέρας της από τη συνάντηση της με τη βασίλισσα Ελισάβετ στο γκαλά του New York City Ballet

Μπρουκ Σιλντς: Με το φόρεμα της μητέρας της από τη συνάντηση της με τη βασίλισσα Ελισάβετ στο γκαλά του New York City Ballet
ΠΗΓΗ:@brookeshields
Με το ιστορικό φόρεμα της μητέρας της μας χάρισε μια μοναδική και άκρως λαμπερή εμφάνιση

Η Μπρουκ Σιλντς έκλεψε τις εντυπώσεις στο γκαλά του New York City Ballet, φορώντας ένα ιδιαίτερο φόρεμα με μεγάλη συναισθηματική αξία. Το φόρεμα αυτό ανήκε στη μητέρα της, Τέρι Σιλντς, και το είχε φορέσει όταν είχε την τιμή να γνωρίσει τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'. Όπως αποκάλυψε η Μπρουκ, αυτό το φόρεμα ήταν ένας φόρος τιμής στη μητέρα της, φέρνοντας αναμνήσεις από εκείνη την ξεχωριστή στιγμή.

Το μακρύ, κρεμ φόρεμα ξεχώριζε για το εντυπωσιακό γιακά και τις πέρλες που στόλιζαν το μπούστο και τα μανίκια, δίνοντάς του μια κλασική, αλλά και κομψή αίσθηση. Η Μπρουκ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με διακριτικά μακριά σκουλαρίκια και φλατ παπούτσια, ενώ τα μαλλιά της ήταν απλά χτενισμένα προς τα πίσω, ώστε να αναδεικνύεται το πρόσωπό της. Το minimal μακιγιάζ της υπογράμμιζε τη φυσική ομορφιά της, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη φινέτσα στην όλη εμφάνιση.

Αν και η Μπρουκ δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τη στιγμή που η μητέρα της συναντήθηκε με τη βασίλισσα ή για τον σχεδιαστή του φορέματος, η εμφάνισή της στο γκαλά έγινε θέμα συζήτησης, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν με έναν όμορφο τρόπο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι και η μικρότερη κόρη της, Γκρίερ, αγαπά να δανείζεται τα ρούχα της μητέρας της. Έχει, μάλιστα, φορέσει το νυφικό που είχε φορέσει η Μπρουκ στον γάμο της με τον Αντρέ Αγκάσι το 1997, κατά την αποφοίτησή της.

AP24284015185766 26a08

Η Μπρουκ Σιλντς είναι πολύ δεμένη με τις δύο της κόρες, Ρόουαν και Γκρίερ, και δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει πόσο περήφανη είναι γι' αυτές. Πρόσφατα, η Μπρουκ και η μεγάλη της κόρη Ρόουαν εμφανίστηκαν μαζί στα βραβεία "Glamour Women of the Year 2024", με υπέροχα λαμπερά φορέματα, αποδεικνύοντας πως το στυλ και η κομψότητα είναι οικογενειακή υπόθεση.

Τελευταία τροποποίηση στις 11.10.2024 - 16:55