Double date! Η Amal και ο George Clooney, μαζί με τον Brad Pitt και την Ines de Ramon, κατακτούν τη Βενετία

Double date! Η Amal και ο George Clooney, μαζί με τον Brad Pitt και την Ines de Ramon, κατακτούν τη Βενετία
George Clooney και Brad Pitt λάμπουν στην τοποθεσία Βενετία μαζί με τις συντρόφους τους.

Σαν να μην έφτανε η λάμψη που ήδη προσφέρει το ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στο κόκκινο χαλί, ένα A-list διπλό ραντεβού ήρθε να κλέψει την παράσταση. Το βράδυ της 31 Αυγούστου, στην παραλιακή ιταλική πόλη, η Amal και ο George Clooney συνοδεύτηκαν από τον Brad Pitt και τη νέα του σύντροφο, Ines de Ramon, για ένα δείπνο, φυσικά, με ένα μαόνι σκάφος. (Βασικά, το αντίστοιχο της Βενετίας για λιμουζίνα ή πολυτελές μαύρο Escalade.)

Ο Clooney και ο Pitt, που βρίσκονται στην πόλη για την πρεμιέρα της νέας τους ταινίας δράσης «Wolfs», ξεκίνησαν τις εκδηλώσεις τους στη Βενετία με μια χαλαρή έξοδο με την παρέα τους. Όλοι τους επέλεξαν εκλεπτυσμένο καλοκαιρινό στυλ για την περίσταση. Ο George φόρεσε το καλύτερο ναυτικό του κοστούμι, συνδυασμένο με ένα λευκό πουκάμισο με γιακά, η Amal φόρεσε ένα κομψό μαύρο φόρεμα-κομπινεζόν (αναρωτιόμαστε αν είναι είτε vintage, είτε από τον John Galliano για τον Dior, δύο από τις αγαπημένες της επιλογές όταν πρόκειται για κομψά καλοκαιρινά φορέματα). Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στη Βενετία, ωστόσο, η Amal επέλεξε μια καινούρια δημιουργία για μια φωτογράφιση για την ταινία «Wolfs», φορώντας ένα στράπλες, ντεγκραντέ φόρεμα από τον Bach Mai.

{https://www.tiktok.com/@vanityfairfrance/video/7409789478727863585?q=brad%20clooney%20double%20date&t=1725366666995}

Ο Pitt, εν τω μεταξύ, επέλεξε ένα απλό λευκό πουκάμισο με κουμπιά και ριγέ λινά παντελόνια, ενώ η Ramon, ανώτερο στέλεχος της μάρκας κοσμημάτων Anita Ko, που άρχισε να βγαίνει διακριτικά με τον Pitt το 2022, φορούσε ένα κομψό μαύρο φόρεμα-κομπινεζόν παρόμοιο με της Clooney. (Μήπως συντονίζουν τα σύνολά τους για τις εξόδους τους;)

bradpitt clooney 91215

Όσο για το ποιο αποκλειστικό εστιατόριο ή μέρος κατευθύνονταν όλοι μαζί στη Βενετία, αυτό παραμένει μυστήριο, αλλά, φυσικά, κατάφεραν να μετατρέψουν μια απλή έξοδο για δείπνο σε ένα πλήρες παπαρατσικό θέαμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.09.2024 - 15:34