Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι
- 1 κιλό αρακάς
- 4 κουτ. σούπας βούτυρο
- 1/3 ματσάκι άνηθος
- 3 φρέσκες ντομάτες
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Αλατοπιπερώνετε το κρέας και το βάζετε στο ταψί. Τρίβετε τις ντομάτες στον τρίφτη και βάζετε τη μισή ποσότητα στο ταψί.
2. Λιώνετε το βούτυρο και περιχύνετε το κρέας. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο έως ότου μισοψηθεί.
3. Στη συνέχεια προσθέτετε 1-2 φλιτζάνια νερό (κατά προτίμηση ζεστό, για να μην κόψει το βρασμό) και την υπόλοιπη ντομάτα και μόλις πάρουν βράση, ρίχνετε τον αρακά ανακατεύοντας κατά διαστήματα, έτσι ώστε να μην κολλήσει, έως ότου ολοκληρωθεί το ψήσιμο.