Ταραμοσαλάτα

12.03.2010

Υλικά

  • 200 γραμμ. ταραμάς
  • 1 κιλό ψωμί
  • 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
  • 2 λεμόνια

Εκτέλεση
1. Αφαιρείτε την κόρα από το ψωμί, το μουλιάζετε και αφού το στραγγίσετε, το βάζετε στο μπλέντερ μαζί με τον ταραμά.

2. Το δουλεύετε μαζί μέχρι το μείγμα να γίνει λείο.

3. Στη συνέχεια ρίχνετε λίγο λίγο το λάδι και συνεχίζετε το χτύπημα. Έπειτα προσθέτετε το χυμό λεμονιών.

4. Αν είναι λίγο πηχτό το μείγμα, ρίχνετε μισό φλιτζάνι χλιαρό νερό.