Υλικά
- 1 κιλό σουπιές
- 1/2 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
- 2 κρεμμύδια
- 1 1/4 φλιτζάνι τσαγιού κρασί κόκκινο
- 7 κουτ. σούπας ξίδι
- 1 κουτ. σούπας πελτές
- 1 κουτί κονσέρβα τοματάκια
- 1 ξυλαράκι κανέλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Καθαρίζετε και πλένετε τις σουπιές. Τις κομματιάζετε και τις σοτάρετε στο λάδι μαζί με τα κρεμμυδάκια (πολτοποιημένα).
2. Στη συνέχεια τις σβήνετε με το κρασί και το ξίδι. Προσθέτετε τα τοματάκια (πολτοποιημένα), τον πελτέ, το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα.
3. Συνεχίζετε το βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και να δέσει η σάλτσα.