Υλικά (για 4 άτομα)
- 6 αβγά
- 1/2 φλιτζ. τυρί τριμμένο
- 2 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 200 γραμμ. λουκάνικο κομμένο σε φέτες
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Χτυπάτε τα αβγά, προσθέτετε το τυρί, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.
2. Ρίχνετε σε αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο, το βούτυρο, το λουκάνικο, ψήνετε για λίγα λεπτά και προσθέτετε τα αβγά.
3. Ψήνετε από τη μια πλευρά και γυρίζετε να ψηθεί η φουρτάλια και από την άλλη πλευρά. Τη σερβίρετε αμέσως ζεστή.