Σαλάτα με αβοκάντο και πατάτες

29.08.2011

Υλικά

  • 1/2 κιλό πατατούλες μικρές
  • 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • Χυμός ενός λεμονιού
  • 2 αβοκάντο
  • 2 κουτ. σούπας φιλέτο αμύγδαλο
  • 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα

Εκτέλεση


1. Κόβετε τις πατάτες σε παχιές ροδέλες και τις βράζετε για 20 λεπτά. Στραγγίζετε.

2. Ανακατεύετε το λάδι με το λεμόνι, λίγο αλάτι και πιπέρι και σ’ ένα μπολ περιχύνετε τις ζεστές πατάτες και τις αφήνετε να κρυώσουν.

3. Καθαρίζετε τα αβοκάντο και τα κόβετε σε λωρίδες του ίδιου μεγέθους. Όταν είστε έτοιμοι να σερβίρετε, ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί με τις πατάτες και σερβίρετε.