Υλικά
- 1/2 κέικ λίγων ημερών για να τρίβεται
- 1-2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
- 1 κουτ. σούπας κακάο
- 1/2 πακέτο κακάο παιδικό
- 2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
- 200 γραμμ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- Γάλα εβαπορέ (όσο πάρει, περίπου 1 κουτί)
- Κονιάκ
- Αμύγδαλο πολύ τριμμένο (προαιρετικά)
- Τρούφα
Άσπρη σοκολάτα - Χοντροτριμμένο φιστίκι Αιγίνης
Εκτέλεση
1. Τρίβετε με τα δάχτυλα το κέικ και προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από τα μπισκότα, ώστε να γίνει ένα μαλακό μείγμα.
2. Στη συνέχεια σπάτε τα μπισκότα σε κομμάτια και τα προσθέτετε στο μείγμα, ανακατεύετε και πλάθετε με βρεγμένα χέρια γρήγορα μικρά μπαλάκια και ταυτόχρονα (πριν στεγνώσουν) τα βουτάτε στην τρούφα, σε άσπρη σοκολάτα, στα φιστίκια Αιγίνης ή σε ό,τι σας αρέσει.
3. Τοποθετείτε τις τρούφες στο ψυγείο για 1 μέρα.
TIP: Φυλάσσονται στο ψυγείο για περισσότερες από 2 εβδομάδες.