Υλικά
- 1 καρότο
- 1 κολοκυθάκι
- 2 αβγά
- Μισό φλιτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι
- Μισό φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
- Λάδι
- 1 κουταλιά της σούπας Βούτυρο
- Κοτόπουλο φιλέτο
- Πιπέρι και αλάτι
Eκτέλεση
- Βουτάμε το κοτόπουλο στο αβγό, ανακατεύουμε τη φρυγανιά μαζί με το τυρί και μετά το βάζουμε μέσα στη φρυγανιά με το τυρί.
- Στην πορεία βάζουμε λίγο λάδι και μια κουταλιά βούτυρο στο τηγάνι (πρέπει να τα βάλουμε μαζί, αλλιώς θα καεί το βούτυρο) και κάνουμε στο κοτόπουλο ελαφρύ τηγάνισμα.
- Τέλος, για συνοδευτικό, τρίβουμε το κολοκυθάκι και το καρότο και τα σοτάρουμε.