Ψαρονέφρι αλά λεμονέ

11.05.2010

Υλικά

  • 500 γρ. ψαρονέφρι
  • Αλεύρι
  • 1 κουταλιά σούπας βούτυρο
  • Λίγο λάδι
  • Μισό λεμόνι
  • Αλάτι

Eκτέλεση

  • Αλευρώνουμε το ψαρονέφρι και το βάζουμε στο τηγάνι με μια κουταλιά σούπας βούτυρο και λίγο λάδι.
  • Αφού τηγανιστεί, το σβήνουμε με λευκό κρασί.
  • Στην πορεία βγάζουμε το ψαρονέφρι και μέσα στη σάλτσα που το έχουμε ήδη τηγανίσει βάζουμε μισό χυμό λεμονιού.
  • Τέλος, περιχύνουμε το ψαρονέφρι με τη σάλτσα.
  • Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με ρύζι ή πουρέ.