Υλικά
- 500 γρ. ψαρονέφρι
- Αλεύρι
- 1 κουταλιά σούπας βούτυρο
- Λίγο λάδι
- Μισό λεμόνι
- Αλάτι
Eκτέλεση
- Αλευρώνουμε το ψαρονέφρι και το βάζουμε στο τηγάνι με μια κουταλιά σούπας βούτυρο και λίγο λάδι.
- Αφού τηγανιστεί, το σβήνουμε με λευκό κρασί.
- Στην πορεία βγάζουμε το ψαρονέφρι και μέσα στη σάλτσα που το έχουμε ήδη τηγανίσει βάζουμε μισό χυμό λεμονιού.
- Τέλος, περιχύνουμε το ψαρονέφρι με τη σάλτσα.
- Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με ρύζι ή πουρέ.