Ρολάκια κοτόπουλου με μήλο και προσούτο

21.01.2010

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 18 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη

Yλικά

  • 2 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα στη μέση
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 1 κουτ. σούπας φασκόμηλο ψιλοκομμένο
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 4 φέτες προσούτο
  • 2 μπαλίτσες μοτσαρέλα σε φέτες
  • 2 ντομάτες κομμένες σε τέταρτα

Eκτέλεση

Bάζουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και θωρακίζουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου για 3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να πάρουν χρώμα. Aραδιάζουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολα τις ντομάτες αφού τις ραντίσουμε με λίγο ελαιόλαδο αρωματισμένο με σκόρδο, ρίγανη και χοντρό αλάτι. Aλείφουμε τα φιλέτα κοτόπουλου με τη μουστάρδα, ρίχνουμε το εστραγκόν, βάζουμε το μήλο και τη μοτσαρέλα και τα τυλίγουμε με μία φέτα προσούτο. Ψήνουμε μαζί με τις ντομάτες στους 180°C για 15 λεπτά. Σερβίρουμε σε πιάτα τα ρολάκια κομμένα μαζί με τις ντομάτες.