Υλικά
- 1 κιλό μικρά σφιχτά μανταρίνια
- 3 φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη
- 2 ξυλάκια κανέλας
- Μερικά γαρίφαλα
- 1 λίτρο κονιάκ
Εκτέλεση
1. Πλένετε καλά τα μανταρίνια και τα στεγνώνετε. Χαράζετε τις φλούδες τους αρκετά βαθιά και στη συνέχεια τα κλείνετε μέσα σε μια μεγάλη γυάλα με τα υπόλοιπα υλικά.
2. Αφήνετε τη γυάλα σε σκοτεινό και δροσερό μέρος για περίπου 30 μέρες, ενώ θα πρέπει να την κουνάτε κάθε πρωί.
3. Μόλις περάσει αυτό το διάστημα, σουρώνετε το λικέρ και το μοιράζετε σε μπουκάλια.