ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο μαύρα σπαγγέτι
- 1 κιλό γαρίδες
- 4 ντομάτες
- 2 σκελίδες σκόρδο
- λίγο μαϊντανό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τις γαρίδες με το ελαιόλαδο σε ένα φαρδύ τηγάνι μέχρι να ροδίσουν. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε το σκόρδο και την ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη. Αφήνουμε τις γαρίδες να βράσουν για 10 λεπτά και προσθέτουμε το σκόρδο και το αλάτι (Το σκόρδο πολτοποιημένο). Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.