Λόγω και της ιταλικής καταγωγής της η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανεβάζει πυκνά συχνά και από μία διαφορετική συνταγή για ζυμαρικά με την αμίμητη ιταλική της προφορά.
Εμείς ζηλέψαμε το σπαγγέτι με τόνο και λεμόνι όπου όπως θα δείτε χρησιμοποιεί και τη φλούδα και το ξύσμα του λεμονιού.
Υλικά για το Spaghetti limone e tonno
300 γραμμάρια σπαγγέτι
Ένα μικρό κρεμμύδι
Καυτερή πιπεριά
Φλούδες από φρέσκο λεμόνι
2 φιλέτα αντζούγιας
Αλατισμένο νερό από την κατσαρόλα που βράζουν τα μακαρόνια
Τόνος σε ελαιόλαδο
Ξύσμα λεμονιού
Ελαιόλαδο
πιπέρι
αλάτι
Όπως θα δείτε, σωτάρει τα υλικά της σάλτσας στο τηγάνι και μέσα προσθέτει τα βρασμένα ζυμαρικά. Τόσο απλά!