Το νέο ελληνικό τραγανό μακαρονοσνάκ: Θα κάνει πάταγο

07.10.2015
Στην αρχή δεν πιστεύαμε στα μάτιας μας: Ποιός θα μπορούσε να σκεφτεί πως τα ζυμαρικά θα μπορούσαν να γίνουν εκπληκτικό και τραγανό σνακ, καλύτερο κι από πατατάκια;

Η ιδέα είναι ελληνική, τα υλικά αγνά και χωρίς συντηριτικά κι ενισχυτικά και οι γεύσεις καλύπτουν κάθε γούστο. Το Great Snack όπως ονομάζεται το προϊόν έχει ως βάση του βίδες, τα λεγόμενα φουσίλι που πρώτα βράζονται και μετά ψήνονται!

Η πρώτη παρουσίαση του προϊόντος έγινε στο φεστιβάλ Aegina Fistiki Fest 2015, με κυρίαρχη γεύση το "Φιστίκι-Πέστο" ενώ το σνακ βγαίνει και σε άλλες δύο αλμυρές γεύσεις "πάπρικα με Τζιντζερ" και "Ντομάτα με Βασιλικό" αλλά και μια γλυκιά "Μέλι και Κανέλα" που θυμίζει λουκουμά.